Winterberg

Over Winterberg

Altijd al willen werken in het buitenland op een plek waar het echt winter wordt? Ga dan werken in winterberg! Met vakantiewerk in Winterberg kun je niet alleen je hobby combineren met werk, het is ook nog eens dichtbij Nederland. In de winter heeft Winterberg 28 skipistes en ruim 165 kilometer aan langlaufroutes. Geniet dus van de wintersport dichtbij huis met vakantiewerk in Winterberg!
 
Wintersport in Winterberg
De Skiliftkarussel Winterberg is veruit het grootste en meest bekende samenhangende skigebied van het Sauerland. Dankzij de ruime keuze aan blauwe pistes, kan de beginnende skiër opgelucht ademhalen. ’s Avonds kan je terecht in het Bobhaus dat op 776 meter hoogte ligt. Hier worden de gerechten geserveerd die onmisbaar zijn tijdens een skivakantie. Van de gebruikelijke ‘schnitzel met pommes’ tot de specialiteiten als de ‘Winterberger Köhlerschinken’. Je gaat gegarandeerd iets vinden wat in de smaak valt. Naast het skiën of snowboarden kan je ook heerlijk wandelen en langlaufen. Je hebt honderden kilometers aan wandelroutes tot je beschikking. Loop over de glooiende heuvels met de zon op je gezicht en een dik pak sneeuw tijdens het werken in Winterberg. De wandelpaden zijn goed onderhouden en zo kan je rustig iedere dag de frisse berglucht inademen tijdens het vakantiewerk in Winterberg. 
 
Winterberg ligt midden in het prachtige landschap van Nordrhein-Westfalen, aan de voet van één van de hoogste bergen van het Sauerland. De 842 meter hoge Kahler Asten! Het Duitse dorp heeft genoeg mogelijkheden om even lekker een borrel te doen. Onderaan de berg staat een skihut waar je kennis maakt met de gezellige sfeer en kan genieten van de après ski tijdens het vakantiewerk in Winterberg. Deel je ski verhalen of dans lekker mee met de muziek! Of bezoek de oude stad Arnsberg in je vrije tijd! Je gaat ongetwijfeld een gezellige tijd tegemoet tijdens het vakantiewerk in Winterberg. 
 
Vakantiewerk in Winterberg
Vakantiewerk in Winterberg biedt de kans om van de wintersport en van het après-skiën te genieten, terwijl je tijdens je verblijf ook nog geld verdient! Daarnaast is de Duitse bevolking altijd vriendelijk en behulpzaam tegen buitenlanders. 
 
Skiverhuur, hotels en restaurants zoeken tijdens het wintersportseizoen vaak enthousiaste collega’s. Ben jij een harde werker die hun team kan komen versterken? Kijk dan snel naar de beschikbare vacatures in Winterberg en bereid je voor op een avontuur in de sneeuw!

Impressies

Arnsberg in Sauerland.
Het prachtige winterlandschap.
Sauerland in de zomer.

Vacatures in Winterberg