Münster

Over Münster

Werken in het buitenland maar toch dichtbij huis blijven? Werken in Münster biedt jou die kans! Münster is een interessante authentieke stad in het noordelijke deel van Noordrijn-Westfalen in Duitsland. Werken in Duitsland levert jou internationale werkervaring in een compleet andere omgeving en cultuur.

Bezienswaardigheden                                                                  
De Prinzipalmarkt is het kloppende hart van het historische centrum van Münster. Hier vindt je onder andere de prachtige Friedenssaal in het gotische stadhuis van Münster. Ongetwijfeld de belangrijkste historische ruimte die je tijdens het werken in Münster kan bezoeken en het ziet er nog net zo uit als in 1648. Daarnaast heeft Münster de bekende Sint Paulus-dom met een indrukwekkende astronomische klok. Of ga na het werken in Münster gezellig naar het stadskasteel of de Allwetterzoo, een oude grote stadsdierentuin.
 
Je kan ook geweldig fietsen in en rondom Münster. Münster is dan ook een populaire fietsstad. Ontdek tijdens het werken in Duitsland heel Münsterland, met haar honderden kilometers aan fietsroutes. Bekijk de imposante kastelen en kronkel mee langs de rivier de Aa.

Winkelen in Münster
Münster heeft een uitgestrekte voetgangerszone en de gezellige zijstraatjes wat het erg plezierig maakt om te winkelen. Rondom de Prinzipalmarkt sieren middeleeuwse arcaden de unieke winkelwereld: met exclusieve modemerken, trendy boetieks en unieke zaken.
 
Eten en drinken in Münster
In de wijk Kuhviertel kom je allerlei gezellige cafeetjes en eettentjes tegen waar je typische Duitse streekgerechten kan nuttigen tijdens het werken in Münster. De wijk is bekende uitgaanswijk met een Westfaalse keuken met typische gerechten als Töttchen en Pfeper-Potthast. Daarnaast is in restaurant Pinkus Müller de oudste brouwerij van Münster te vinden. Alle bieren van deze familiebrouwerij worden op biologische wijze gebrouwen. 
 
Kortom het werken in Münster biedt genoeg uitdaging voor een geweldige tijd! Kijk snel naar al onze beschikbare vacatures in Münster en wie weet ben jij binnenkort aan het werken in Duitsland.
 

Impressies

Prinzipalmarkt in Münster.
Rivier de Aa in Münsterland.