Hamburg

Over Hamburg

Wil je werken in het buitenland in uitdagende stad? Dan is Hamburg misschien iets voor jou! Hamburg is net zoals Rotterdam en Antwerpen een belangrijke havenstad. De stad staat bekend om haar rivieren, kanalen en vele bruggen. Hamburg heeft daarnaast veel winkelcentra, horeca, parken en uitgaansgelegenheden. Daarom is werken in Hamburg de ideale combinatie tussen plezier en werk. 
 
Bezienswaardigheden in Hamburg
Het Rathaus oftewel het gemeentehuis in Hamburg is één van de mooiste gebouwen in de stad. Het bevindt zich in het midden van de Altstad en is daarom erg leuk om te bezoeken tijdens het werken in Hamburg. Speicherstadt is een wijk wat veel te bieden aan theater, kunst en architectuur, ideaal naast het werken in Hamburg. Elbe Philharmonic Hall ligt aan de rivier de Elbe en is een prachtige concertzaal vanwege de speciale architectuur. Elke zondag is er een grote vismarkt waar je alles vers kan proberen tijdens het werken in Hamburg. Ook kan je genieten van een mooie stadswandeling de indrukwekkende bruggen bewonderen. Je kan tijdens het werken in Hamburg dus met alle plezier je ogen uitkijken!
 
Uitgaan en Eten in Hamburg
De populairste wijk om uit te gaan is St. Pauli in het havendistrict. Je vindt hier leuke theaters, cafés en nachtclubs. In de wijk Altstadt-Neustadt vindt je veel theater, concerten en opera. Het Staatsopera is een van de werelds meest gerespecteerde opera en absoluut de moeite waard om tijdens het werken in Hamburg te bezoeken. In de wijk St. George zit de exclusieve club Golden Cut, hier wordt soul, funk en house gedraaid. Ook kun je heerlijk eten tijdens het werken in Hamburg. Bullerei is een restaurant met een huiselijke setting waar je kan genieten van steak of entrecote en ze serveren er goede bier en wijn. Houd je van taarten en goede koffie dan is Herr Max de plek voor jou. Hier vind je verschillende soorten taarten en marsepein patisserie. Bij Altes Mädchen hebben ze 60 bieren verzameld van over de hele wereld. Waar je ook in Duitsland bent, het is een must dat je naar de dichtstbijzijnde foodtruck gaat en daar een traditionele currywurst scoort!
 
Werken in Hamburg
Werken in Hamburg gaat nooit vervelen, vanwege het vele water wordt Hamburg vaak vergeleken met klein Venetië. In de zomer is Hamburg charmant vanwege alle gezellige terrasjes en midden in de winter wordt Hamburg romantisch van alle sneeuw. Begin met werken in Hamburg en voor je het weet ben je helemaal thuis in Hamburg.
 
Geïnteresseerd om te gaan werken in Hamburg? Bekijk dan snel al onze beschikbare vacatures in Hamburg. 

Impressies

Rivier de Elbe.
Rathaus in Hamburg.
De haven van Hamburg.