Berlijn

Over Berlijn

Hoofdstad Duitsland
Berlijn is een stad die barst van de hotspots. Verspreid over deze fantastische hoofdstad van Duitsland vind je talloze bezienswaardigheden die je nooit allemaal in een korte periode kan bezoeken. Voor de avonturiers onder ons is het dus zeker een goed idee om te gaan wonen en werken in Berlijn.
Als je voor het eerst komt werken in Berlijn dan kan de Fernsehturm je niet ontgaan. De gigantische toren van 368 meter hoog en haar bekende zilveren bol, is door heel Berlijn te zien en daardoor echt hét symbool van de stad. Deze toren beklimmen en van een uniek uitzicht over de hele stad genieten, is een goede manier om te beginnen met het ontdekken van Berlijn.
 
Modern en innovatief
Als je gaat werken in Berlijn weet je in ieder geval zeker dat er genoeg te beleven valt. Zo is er veel werkgelegenheid, dus werken in Berlijn behoord zeker tot de mogelijkheden voor de avonturier die willen werken in het buitenland. In je vrije tijd kun je uitgebreid de tijd nemen om te gaan shoppen. Dit kan prima in het Oostelijk gedeelte van de stad op het Alexanderplatz. Dit plein staat vol met warenhuizen en er worden regelmatig markten en evenementen georganiseerd. Je kunt er ook prima terecht voor een typisch Duitse Bratwurst. 

Ben je meer van het nachtleven? Geen probleem want Berlijn heeft genoeg populaire uitgaansgelegenheden, waar je stoom kan afblazen met je collega’s. In Berlijn is het eigenlijk op elke dag van de week wel mogelijk om te gaan stappen, het aanbod is alleen erg afhankelijk van de dag. Het goede nieuws is dat de club in Berlijn geen officiële sluitingstijden hebt, waardoor je nooit vroeg naar huis hoeft!
 
Werken in Berlijn
Berlijn wordt ook wel de stad van de succesvolle start-ups genoemd. Deze bedrijven zitten te springen om enthousiast en ambitieuze werknemers, die meerdere talen beheersen. De ideale manier om carrière te maken in het buitenland, en het wordt ook nog eens goed betaald! Jouw potentiële werkgever helpt je vaak bij het settelen in Berlijn, zodat je jezelf helemaal gaat thuis voelen als je gaat werken in Berlijn. 

Berlijn is een stad die je echt met eigen ogen gezien moet hebben en als je wilt gaan werken in het buitenland, dan is werken in Berlijn absoluut een aanrader! Staat er een leuke vacature voor jou tussen? Wacht dan niet af en doe waardevolle internationale werkervaring op tijden het werken in Berlijn.

Impressies

Friedrichstrasse in Berlijn.
Brandenburg Gate in Berlijn.
Moltke brug in Berlijn.

Vacatures in Berlijn