Welkom in

Duitsland

Werken in Duitsland
Dichtbij maar toch naar een compleet andere omgeving en cultuur? Als je wilt werken in het buitenland en toch in de buurt van Nederland wil blijven is werken in Duitsland de ideale optie! Ontdek tijdens het werken in Duitsland de bruisende wereldstad Berlijn met haar indrukwekkende architectuur, hedendaagse kunst en levendige uitgaansscène. Of ga tijdens het werken in Duitsland winkelen op de Kurfürstendamm, verken de Potsdamer Platz en proef van de gezellige sfeer van Berlijn.

Duitsland heeft met haar sterke economie altijd ruimte op de arbeidsmarkt. Veel bedrijven bieden dan ook interessante vacatures in Duitsland aan. Als je gaat werken in Duitsland kun je bijvoorbeeld met een internationaal team als klantenservice medewerker in Berlijn, Munster of Stuttgart starten. Of ga leuk vakantiewerk/seizoenswerk in Duitsland doen! Bijvoorbeeld in Winterberg als skileraar, allround wellness medewerker, kok of bedieningsmedewerker. Naast vakantiewerk vacatures zijn er regelmatig vacatures beschikbaar voor ervaren automonteurs die willen werken in Duitsland. Al met al genoeg opties!
 
Geniet van een lekkere ‘bratwurst’ met een halve liter bier en een ‘apfelstrudel’ na het werken in Duitsland! Bezoek in je vrije tijd ook eens steden als Bremen en München, met natuurlijk het welbekende Oktoberfest. Liever mountainbiken of hiken in het Zwarte woud? Door het grote aanbod is het werken in Duitsland voor iedereen aantrekkelijk. Kijk daarom gauw of er interessante vacatures in Duitsland voor jou tussen zitten en ga de uitdaging aan!
Nederland vs Duitsland

Recreatie

Fitness abonnement
€ 36,31
€ 27,06
Bioscoopticket
€ 11,00
€ 12,00

Boodschappen

Gemiddeld per maand
€ 238,58
€ 272,04
Melk (1L)
€ 0,84
€ 1,08

Locaties in Duitsland