Onvergetelijke nachten is 100%

Spanje — Propper — 1865 keer bekeken

1 minuut leestijd
De ervaring om met een lekker gek en gezellig team jullie vakantie op zijn kop te zetten, is toch wel iets waar ik geen nee tegen kon zeggen!
Ola zuipschuiten, vakantiegangers en bumperklevers!

Ik ben Yoran, 22 jaar jong en kom uit het mooiste stadje van Overijssel, namelijk Steenwijk! Op de NHL studeer ik commerciële economie, maar dat is zeker niet aan de orde deze zomer x).

In mijn 22 jarig bestaan ben ik al aardig wat feest bestemmingen af gegaan, maar er is één plek waar ik mij tot voor kort nog niet aan heb durven wagen, Lloret. Na jaren lang dag en nacht in de sportschool te zwoegen, ga ik dit jaar dan de strijd aan, alleen wel met een twist! Dit keer sta ik namelijk aan de andere kant van de bar dan ik gewend ben. Ook zal ik te vinden zijn op de hete, harde en onvergetelijke straten en stranden van Lloret, om er voor te zorgen dat de crème de la crème der mensheid aanwezig zal zijn in de crème de la crème der nachtclubs: BUMPERS!

Genoeg onzin! Ik kijk er naar uit om er een te gekke zomer van te maken met jullie! Werken in de beste tent van Lloret, wie wilt dat nou niet? De ervaring om met een lekker gek en gezellig team jullie vakantie op zijn kop te zetten, is toch wel iets waar ik geen nee tegen kon zeggen! 

De kans op overleving is gering, maar de kans op onvergetelijke nachten is 100 %. Tot in juli!