Wonen en werken in Athene

19 oktober 2018 door
Foto van Suzanne Meinsma
Suzanne Meinsma  ◦  4685 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd
Wonen en werken in Athene

Wat gaaf! Je hebt een uitdagende baan gevonden in de historische en dynamische stad Athene. Je bent klaar om te gaan wonen en werken in Athene!

Elke dag lopen naar het strand en genieten van de zon… zie jij het al helemaal voor je? Je kan niet wachten tot je in het vliegtuig stapt. Een nieuw avontuur ligt op je te wachten. 

Eenmaal aangekomen op het vliegveld in Athene staat er een transfer voor je klaar. Je wordt naar het hotel gebracht die de werkgever voor je heeft geregeld. Voor je begint aan je nieuwe baan in Athene, kun je hier even rustig bijkomen en alvast Athene gaan ontdekken! Je mag twee weken in het hotel verblijven op kosten van de werkgever. In de tussentijd word je gekoppeld aan een makelaar, samen kunnen jullie op zoek naar geschikte woonruimte. Voor je het weet kan het wonen en werken in Athene echt beginnen!
 

Gezellige pleinen in Athene

Athene heeft vele gezellige wijken vol met smalle straatjes, kleurrijke huisjes en gezellig terrassen. Waardoor er vele appartementen te vinden zijn. Bekijk rustig met de makelaar wat je voorkeuren zijn en welke wijk bij past. Jij zult zeker weten geschikte woonruimte vinden waar jij veel plezier aan gaat beleven. Je kan al kamers huren vanaf 200 euro per maand. Daarnaast kun je ook al collega's of nieuwe vrienden ontmoeten, waar je eventueel een appartement mee kan delen. Waardoor de prijzen nog lager kunnen liggen bijvoorbeeld al voor 150 euro, of het appartement wordt luxer ;-). Kijk je een beetje op tegen het kopen van nieuwe meubels? Dan kun je ook kiezen voor een gemeubileerd appartement voor nog 300 euro per maand. De makelaar van je werkgever helpt je natuurlijk graag. Zodat je fijn kan wonen terwijl je gaat werken in Athene.

Je bent niet de enige die vanuit Nederland gaat werken in Athene. Er zijn al veel meer Nederlanders aan de slag in Athene en ook mensen uit andere landen. Geef ze eens ongelijk! Net als in Barcelona heb je in Athene de ideale combinatie van een wereldstad met een heerlijk uitgestrekt strand, waar je lekker tot rust kan komen na het werken in Athene. Daarnaast staat de lokale bevolking uit Athene  bekend om hun behulpzaamheid en gastvrijheid, waardoor jij je al heel snel thuis gaat voelen!

Terwijl jij je nu nog in ons (koude) kikkerlandje begeeft kan bij jou de voorpret alvast beginnen. Ben jij nu nieuwsgierig naar het woonaanbod in Athene? Wij hebben voor jou een aantal handige sites op een rijtje gezet. Deze kunnen jou alvast op weg helpen bij het vinden van geschikte woonruimte in Athene wanneer je gaat werken in Athene

 

Op naar Athene!

Multinational Wonen in Athene Huisvesting Appartementen Athene Griekenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures