Voordelen van werken in Lissabon

23 oktober 2018 door
Foto van Suzanne Meinsma
Suzanne Meinsma  ◦  5292 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd
Straten van Lissabon

Jij ziet het al helemaal voor je en loopt in je hoofd al door de zonnige straten van Lissabon. Je wilt gaan werken in Lissabon!

De Portugese hoofdstad wordt gezien als één van de mooiste steden van Europa. Een prachtige stad waar vaak de zon schijnt en waar het zelfs in de winter niet echt koud wordt. Een klein feitje: Lissabon heeft een gemiddelde temperatuur van 21.5 graden overdag en per dag gemiddeld 11 uren zonlicht, hoe lekker is dat?! Het is er heel goed vertoeven! Lissabon is de perfecte keus wanneer je wilt gaan werken in het buitenland. Waarom? Dat vertellen wij je heel graag! 

Nooit meer verkouden!
Nooit meer verkouden!

'Woonplek geregeld'
Je staat te popelen om je Portugese avontuur aan te gaan. Je stapt het vliegtuig in en binnen no-time land je op de Portugese bodem. Bij aankomst op het vliegveld in Lissabon staat de transfer alvast voor je klaar. Je wordt direct naar je nieuwe appartement gebracht die je deelt met je internationale collega’s. Dat is gezellig! Wanneer jij gaat werken in Lissabon heb jij namelijk de keus om te verblijven in een appartement dat door de werkgever is geregeld. Wie weet heb jij het geluk om in een appartement te wonen met een geweldig uitzicht over heel Lissabon.

Voor je begint aan je nieuwe baan in Lissabon, kun je gelijk rustig bijkomen in je nieuwe appartement en alvast het bruisende Lissabon gaan ontdekken. In plaats van dat je op zoek moet gaan naar een geschikte woonruimte slenter jij al door de smalle steegjes en mooie straatjes van Lissabon. De appartementen zijn volledig gemeubileerd. Een bezoekje bij de IKEA is dus overbodig. Daarnaast zijn de extra kosten zoals water, gas, elektriciteit, tv en internet volledig voor de werkgever. Wanneer jij aankomt ligt er een schoon dekbedovertrek, kussen en handdoek voor je klaar. Je hoeft helemaal nergens aan te denken, wordt gelijk in de watten gelegd en zult je gelijk helemaal thuis gaan voelen.

'Inschrijven gemeente' 

Naast dat het appartement al voor je geregeld is, wordt er een zorgverzekering voor je afgesloten en een Portugese bankrekening voor je geopend. Ook komt er iemand van de gemeente in Lissabon bij je langs op kantoor… als dat geen luxe is! Samen met de gemeente, regel jij je inschrijving en word jij de gelukkige inwoner van het prachtige Lissabon. 

'Niet te missen activiteiten' 
Naast dat er genoeg te doen en te zien is in Lissabon wordt er veel georganiseerd door de werkgever. Denk hierbij aan het volgen van bijvoorbeeld een Portugese taalcursus of geniet van uitdagende surflessen. Daarnaast worden er FIFA-toernooien, fietstochten, volleybaltoernooien, barbecues, karaoke avonden en nog heel veel meer georganiseerd. Je kunt het zo gek niet bedenken. 

Enthousiast geworden? Dat begrijpen wij heel goed. Bekijk snel onze vacatures voor in Lissabon en ga een onvergetelijke tijd tegemoet! Onze vacatures in Lissabon kun je hier vinden.

Gezellig met je collega's relaxen tot uitdagende surflessen volgen!
Gezellig met je collega's relaxen tot uitdagende surflessen volgen!

Lissabon Portugal Werken in Lissabon Wonen in Lissabon Werken in Portugal

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures