Zet in je agenda het live Q&A event: werken in Portugal!

24 juli 2020 door
Foto van Femke Brink
Femke Brink  ◦  714 keer bekeken  ◦  1 minuut leestijd
Webinar werken in Portugal

Je hebt al een tijdje het idee om te gaan werken in Portugal. Tof! Je kan niet wachten om het avontuur te starten, maar tegelijkertijd spelen er allerlei vragen door je hoofd. Hoe is werken in Portugal eigenlijk? Hoe ziet het sollicitatieproces eruit? En wat zijn de mogelijkheden op dit moment? Brandende vragen die onze recruiter Eline beantwoordt tijdens het Q&A event: werken in Portugal op dinsdag 25 augustus om 19:00 uur. Lees snel verder waarom jij dit event niet wilt missen.

Het live event

Het Q&A event: werken in Portugal is hét moment om jouw avontuur in het buitenland te starten. Je krijgt in 30 minuten alle ins en outs te weten over Lissabon en Porto, zodat jij een stad kiest die bij je past. Kies je voor het populaire Lissabon of past het sfeervolle Porto juist meer bij jou? Een belangrijke keuze, want je gaat er minimaal 12 maanden wonen en werken. Ook vertelt onze recruiter Eline je de details over de verschillende vacatures. Welke projecten staan te springen om kandidaten zoals jij? En wat kun je verwachten als je gaat werken in Portugal? Zo kies jij nog eenvoudiger jouw droombaan! Verder krijg je ook een goed beeld van het sollicitatieproces. Je weet precies wat je kunt verwachten, zodat jij jouw sollicitatie rockt. Tijdens het event krijg je de kans om via de chatfunctie live vragen te stellen. Is iets niet helemaal duidelijk? Of wil je graag nog iets weten? Just ask! Na het event weet jij alles over werken in Portugal en ben je helemaal voorbereidt op het avontuur.

Hoe kan je deelnemen?

Kan je niet wachten om alles te weten te komen over werken in Portugal? Op dinsdag 25 augustus om 19:00 uur gaan we live op Facebook. Je hoeft je niet aan te melden, maar kan gewoon intunen als we live gaan. Supermakkelijk! Zet de 25e dus alvast met kapitalen in je agenda, want dit live event wil je natuurlijk niet missen! 

Gerelateerde vacatures