Zeker weten?

Werken Tips & tricks

Met deze 6 tips haal jij het ultieme reisgevoel in huis!

Laatste update: 14 november 2023  ◦  31 maart 2021 door Foto van Emma Emma  ◦  1108 keer bekeken  ◦  3 minutes leestijd
.

Weer thuis van werken in het buitenland of van een mooie vakantie? Jij herkent dan ongetwijfeld dat blije en dromerige gevoel wanneer je net terug bent. Alle herinneringen zitten nog vers in je geheugen, je fotogallerij staat bomvol mooie plaatjes en je bent nog heerlijk aan het nagenieten van je avonturen. Maar wat als jij elke dag thuis kan wegdromen naar de mooiste bestemmingen?! Lees snel verder, want wij geven jou 6 inspirerende tips voor het creëren van het ultieme reisgevoel in huis!

5 Trustpilot-sterren Review van

Mijn erg positieve ervaring met Yobbers

Nadat ik op de site van Yobbers had gesolliciteerd op verschillende banen in het buitenland kreeg ik binnen een paar dagen een online gesprek. Hierin werd gekeken welke baan/banen bij mij paste. Vervolgens kreeg ik een gesprek met het bedrijf, ook dit verliep erg soepel en fijn. In mijn geval ben ik aangenomen bij een bedrijf in Valencia. Ik zou het iedereen aanraden om via Yobbers een baan te regelen. Fijn contact van het begin tot het einde van je sollicitatie! ..lees meer

18 juli 2022

1. Hang een wereldkaart aan je wand

Heb jij al enorm veel van de wereld gezien tijdens het wonen of werken in het buitenland, of staat het ontdekken van nieuwe plekken juist nog op jouw to-do-list? Haal een grote wereldkaart in huis en hang deze in je woon- of slaapkamer als echte eyecatcher. Gebruik pins op de kaart voor de bestemmingen die jij al hebt bezocht, en plak met washitape de leukste foto’s rondom de wereldkaart. Jij gaat gegarandeerd nagenieten!

2. Maak inspirerende fotoboeken van je reizen

Tijdens het reizen of werken in het buitenland schiet jij ongetwijfeld je hele fotogallerij vol. Resultaat: een overload aan prachtige plaatjes. Koop dus een plakboek, zoek de meest inspirerende foto’s uit, laat ze printen op fotopapier én plakken maar! Of creëer natuurlijk online jouw fotoboek via een website als Albelli. Geef het fotoboek een mooi plekje op je boekenplank of stal ze uit op je nachtkastje. Zin om even weg te dromen? Jij pakt gewoon je fotoboek erbij!

3. Haal het tropische gevoel in huis met een hangmat

Ooit wezen wonen of werken in een warm land, of heb jij goede herinneringen aan tropische oorden? Dan hebben wij een hele simpele oplossing om dat heerlijke beachgevoel in huis te halen! Zoek een fijn en geschikt plekje in je kamer en hang een toffe hangmat op. Met speciale plafondhaken is dit namelijk zo geregeld! Jij kan straks lekker relaxen in je hangmat met een goed boek of een fijn muziekje. Net alsof je op het strand ligt!

4. Creëer een jungle met talloze plantjes

Plantjes doen ons nou eenmaal denken aan warme en zonnige bestemmingen in het buitenland. Zorg dus voor veel groen in je kamer en zorg vooral voor veel variatie. En onthoud: hoe meer, hoe beter! Jouw kamer wordt straks een échte jungle waarin je heerlijk kan wegdromen naar verre oorden.

5. Ga op zoek naar vintage koffers voor in je interieur

Een vintage interieur is hip and happening! Struin de tofste kringloopwinkeltjes af en ga op zoek naar de leukste, vintage reiskoffers. Stapel er een aantal op en gebruik ze als nachtkastje, óf zet de koffer in een leeg hoekje van je kamer. Hiermee haal jij sowieso dat ultieme reisgevoel in huis!

6. Zet je souvenirtjes in de spotlights

Tijdens het reizen of werken in het buitenland heb jij vast een aantal geweldige souvenirs gevonden. De meest bijzondere schelpen, een Perzisch tapijt, kunstzinnige ansichtkaarten, een mooie vaas, you name it. Jij gaat deze pareltjes uit het buitenland in de spotlights zetten door ze een geweldig plekje te geven in jouw kamer. Zo word jij constant herinnerd aan de leukste buitenland avonturen!

Na het lezen van deze blog weet jij precies hoe jij het reisgevoel in huis kan halen. Of wil jij liever meteen naar het buitenland vertrekken om te gaan werken in het buitenland? Daar helpen wij jou natuurlijk enorm graag bij. Hier vind je al onze vacatures in het buitenland!


Wat vind je van deze blog?

tips reizen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in