Zeker weten?

Werken Tips & tricks

Eerste hulp bij het uitkiezen van jouw nieuwe bestemming!

Laatste update: 2 maart 2024  ◦  12 oktober 2021 door Foto van Emma Emma  ◦  1533 keer bekeken  ◦  4 minutes leestijd
Iemand die nadenkt over z'n eerstvolgende bestemming

Jij wilt gaan wonen en werken in het buitenland. Maar waar? Wij helpen jou een handje op weg bij het maken van het juiste besluit!

Jij bent helemaal overtuigd: je wilt gaan wonen en werken in het buitenland! Je bent alleen nog ontzettend aan het twijfelen over jouw toekomstige droombestemming. De opties zijn namelijk eindeloos. Wat een keuzestress, hè? Wij snappen heel goed dat jij de beste beslissing wilt maken en daarom helpen wij jou een eindje op weg. Lees snel door en ontdek waar jij straks je buitenland avontuur gaat beginnen!

4 Trustpilot-sterren Review van

Mein Feedback

Ich fand gut, dass man telefonisch kontaktiert wurde. So konnte man sich austauschen. Weniger gut fand ich, dass ich mich für eine bestimmte Stelle beworben habe, ich aber Positionen von anderen Branchen und Stellen erhalten habe. Ich hätte mir gewünscht, dass man sich mehr auf meine Interessen konzentrierte. ..lees meer

29 februari 2024

Let’s start! Bedenk eerst heel goed wat je precies zoekt in een bestemming. Je gaat er voor langere tijd wonen en werken! Bedenk daarom goed welke omgeving het beste bij jou past als persoon. Zoek je bijvoorbeeld naar een inspirerende omgeving, een plek waar je veel vrienden kan maken óf juist een rustgevende bestemming? Het helpt om deze wensen op te schrijven. Hierdoor maak je je gedachten duidelijk en weet jij straks beter waar je naar op zoek bent. Om het jou makkelijk te maken hebben wij onderscheid gemaakt tussen vier verschillende categorieën. Zo kan jij straks heel handig én snel kijken wat jou het meeste aanspreekt en kun jij gelijk checken of er een toffe baan bij zit. Hopelijk vind jij met behulp van deze blog de perfecte plek om te gaan wonen en werken in het buitenland!

Voor de city lovers onder ons

Ben jij dol op drukke steden en op zoek naar een hippe omgeving waar je veel internationale mensen kan ontmoeten? Dan moet jij absoluut op zoek gaan naar een baan in één van Europa’s leukste metropolen. Deze bestemmingen zijn perfect wanneer je het liefste relaxt in stadsparken, ultiem geniet van cultuur en historie én een fantastisch stadsleventje wilt ervaren! Word jij hier helemaal enthousiast van? Neem dan direct een kijkje tussen onze vacatures in Dublin, Praag of Sofia. Dit zijn stuk voor stuk fantastische bestemmingen om te wonen en werken in het buitenland, met elk hun eigen charme!

Voor de zon, zee & strand aanbidders

Voor de zon, zee en strand aanbidders onder ons: werken op een zonovergoten eiland is voor jou de perfecte keuze. In je vrije tijd kan jij het eiland verkennen op je scootertje, bruin bakken op het strand, een duik nemen in de helderblauwe zee, of de onderwaterwereld verkennen! Het typische eilandleven staat bekend om de relaxte en gezellige sfeer, in combinatie met de vriendelijke bevolking. Wat wil je nog meer? Klinkt deze relaxte lifestyle jou als muziek in de oren? Dan is werken op Ibiza, Malta of Mallorca voor jou een fantastische keuze. Check snel of er passende vacatures voor jou zijn!

The best of both worlds: stad én strand!

Ben jij nou razend enthousiast geworden bij het lezen van beide bovenstaande opties? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Jij kan er namelijk gewoon voor kiezen om te gaan werken in een bruisende en zonnige stad aan zee! Zo heb jij het beste van beide werelden: zowel een levendige en hippe stad, als een relaxed en zonnig strand. In je vrije tijd drink je een drankje in een gezellig café of bewonder jij een adembenemende zonsondergang vanaf het strand. Wanneer jij gaat werken in een kuststad zijn de mogelijkheden eindeloos! Klinkt toch fantastisch dit? Jij kan gaan werken in Barcelona, Valencia, Lissabon of Málaga. Dit zijn namelijk perfecte voorbeelden van bruisende metropolen aan de kust! 

Voor de local experience

Ben jij iemand die juist meer geniet van unieke plekken, het ontmoeten van locals en het stadsleven in een wat kleinere stad? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook toffe vacatures aan in wat kleinere steden. Perfect wanneer jij niet de intense drukte en omvang van een wereldstad zoekt, maar wel enthousiast wordt van een stadse sfeer en veel gezelligheid. Herken jij jezelf hierin? Dan raden wij jou aan om te kijken naar leuke vacatures in bijvoorbeeld Varna of Frankfurt. Deze steden zijn compact, gezellig en ontzettend tof! En heb je weleens gedacht aan Bulgarije? Een tof land om jouw internationale werkervaring op te doen! 

👉🏻 Wij hopen enorm dat je na het lezen van deze blog een stapje dichter bij jouw avontuur in het buitenland bent gekomen. Het kiezen van de juiste bestemming is namelijk een belangrijke stap. Heb je na het lezen van deze blog wat extra hulp nodig bij het vinden van de juiste bestemming of vacature? Dan mag je ons natuurlijk altijd een chat sturen. We helpen jou ontzettend graag bij het vinden van de perfecte vacature in het buitenland!


Wat vind je van deze blog?

werken en reizen wonen in het buitenland werken in het buitenland tips reizen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in