Zeker weten?

Werken Solliciteren

5 redenen om nú direct te solliciteren op een baan in het buitenland!

Laatste update: 5 augustus 2022  ◦  12 maart 2021 door Foto van Emma Emma  ◦  2117 keer bekeken  ◦  4 minutes leestijd
5 redenen om nu te gaan werken in het buitenland

Ondanks dat de lente in aantocht is, is het nog een regenachtige boel in ons kikkerlandje. Wij begrijpen dat je na dit turbulente jaar juist meer dan ooit toe bent aan een nieuwe uitdaging op een zonnige bestemming. Dit is dus hét perfecte moment om te solliciteren op een baan in het buitenland! Waar je wacht je dus nog op?! In deze blog geven wij jou 5 redenen waarom jij het liefst vandaag nog vertrekt naar het buitenland!

5 Trustpilot-sterren Review van

Ik heb gesolliciteerd op een vacature…

Ik heb gesolliciteerd op een vacature in Lissabon, ben erg goed begeleid en zeer tevreden over de manier waarop er gecommuniceerd word met de sollicitanten. Heb het contact met Lisa als enorm prettig ervaren en kijk er naar uit om te gaan starten met mijn nieuwe baan!! ..lees meer

5 maart 2021

1. Zon, zon en nog eens zon

We kunnen niet ontkennen dat wij enorme zonaanbidders zijn. En ik weet zeker dat jij ook extra geniet van je dag wanneer het zonnetje buiten schijnt. Het leven is dan simpelweg gewoon beter! Door die extra dosis vitamine D zit je namelijk lekkerder in je vel en daarnaast maakt je lichaam zelfs een gelukshormoon aan wanneer jij in de zon zit! Wanneer jij gaat werken in het buitenland, ben jij dus verzekerd van een heerlijk klimaat én een heleboel gezondheidsvoordelen. Say yes to beach days, picknickjes in het stadspark en zonnige fietstours door de stad. Aan het einde van de dag heb jij ook nog eens een heerlijk gezonde tan gekregen. Wij houden ervan!

2. Ga werken in de gezondste steden ter wereld!

Wist je dat Valencia, Madrid en Lissabon bekend staan als de drie gezondste steden ter wereld? Dit is een optelsom van de levensverwachting, de kosten om lekker en gezond te kunnen eten, de luchtvervuiling, de veiligheid, en het aantal zonuren in de stad. Spanje en Portugal komen hier dus het beste uit de bus! Inmiddels weten we allemaal hoe belangrijk het is om fit te blijven tijdens deze pandemie. Dus waar kan je dan beter wonen en werken dan in de gezondste landen ter wereld? Wij weten het wel! Bekijk hier al onze vacatures in Spanje en Portugal!

3. Nú solliciteren heeft extra veel voordelen!

Werken in deze bijzondere periode heeft juist ook nog eens veel bijkomende voordelen: het is rustiger op de stranden, minder druk in de vliegtuigen én er is veel minder massatoerisme. Jij ontdekt de leukste plekken op jouw nieuwe bestemming in je eigen tempo, zonder alle toeristen om je heen. Hoe lekker is dat?! Ook ondervind jij veel minder concurrentie tijdens jouw sollicitatieproces als je nú solliciteert op een baan in het buitenland! Wij kunnen je dus alleen maar heel hard aanmoedigen. Just go for it! Jouw kansen zijn nu extra groot!

4. De mogelijkheden in je vrije tijd zijn eindeloos

Eerlijk is eerlijk: die wandelingetjes door de Nederlandse natuur zijn enorm fijn, maar je dagelijkse rondjes beginnen nu wel erg op elkaar te lijken. Wanneer jij gaat wonen en werken in het buitenland zijn de opties juist eindeloos! Maak een lange strandwandeling in het avondzonnetje, bekijk de zonsondergang vanaf de mooiste uitzichtpunten van de stad, proef de lekkerste gerechten van de lokale keuken, of leer bijvoorbeeld surfen in het buitenland! Een nieuwe, inspirerende omgeving betekent ontelbaar veel nieuwe mogelijkheden. Jij gaat je absoluut geen moment vervelen in het buitenland!

5. Ontmoet nieuwe, avontuurlijke mensen!

Jij bent absoluut niet de enige die het liefst zo snel mogelijk vertrekt naar een zonnige en inspirerende bestemming! Elke week vertrekken er avonturiers via ons naar het buitenland. Wanneer jij gaat werken in het buitenland word jij omgeven door enthousiaste, internationale avonturiers. Iedereen is hier namelijk om dezelfde reden: de wereld te ontdekken! Of het nou op je werk of in de stad is, overal kan jij nieuwe, avontuurlijke mensen ontmoeten. Daarnaast heb jij natuurlijk ook nog eens een heleboel leuke, internationale huisgenoten. Nieuwe vrienden maken was nog nooit zo makkelijk! Wees lekker open-minded en maak vrienden voor het leven tijdens jouw avontuur in het buitenland! Wanneer je via ons platform gaat werken in het buitenland, kan je door onze online community zelfs nóg meer andere avonturiers ontmoeten. Hoe tof is dat?! Liever samen naar het buitenland vertrekken? Ook dat is mogelijk. Inspireer een vriend en ga samen het avontuur aan in het buitenland

Weet jij het zeker en wil jij na het lezen van deze blog het liefst meteen solliciteren op een baan in het buitenland? Fantastisch! Hier vind je al onze vacatures in het buitenland. Wij helpen jou heel graag bij het vinden van een geweldige baan. Wacht dus niet te lang en solliciteer direct op een leuke vacature in het buitenland! Hulp nodig? Stuur ons gerust een chat! 


Wat vind je van deze blog?

voorbereiding voordelen sollicitatie werken in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in