Zeker weten?

Wonen Visa en meer

Reisverzekering: goedkoop, verstandig en zo geregeld!

Laatste update: 2 maart 2024  ◦  9 december 2019 door Foto van Gooitzen Gooitzen  ◦  2519 keer bekeken  ◦  2 minutes leestijd
Reisverzekering voor werken in het buitenland

Werken in het buitenland is natuurlijk supergaaf en een geweldige ervaring! Natuurlijk wil je zo snel mogelijk je koffers pakken en vertrekken en dat begrijpen wij als geen ander! Voordat je ‘How-to’ video’s gaat bekijken voor het inpakken van een koffer is het handig om te checken of je een reisverzekering nodig hebt. Want als je gaat werken in het buitenland, dan kan er natuurlijk altijd iets gebeuren wat niet op de planning stond.

Voor de avonturier

We kennen ze allemaal, de avonturiers. Avonturiers die tot het gaatje gaan! Gelijk hebben ze, want grenzen verleggen is het mooiste wat er is! Lekker op je scooter toeren door het prachtige Azië, achterna worden gezeten door kangoeroes in Australië of lekker stunten op de pistes in Oostenrijk. Met de Special ISIS reisverzekering van JoHo en de Globetrotter reisverzekering van Allianz kun jij dit allemaal doen zonder je zorgen te hoeven maken! Want met een reisverzekering:

  • Krijg je bij noodgevallen de zekerheid dat je veilig en verantwoord thuiskomt
  • Ontvang je een vergoeding voor gestolen en beschadigde spullen
  • Krijg je een vergoeding voor medische kosten in het buitenland die jouw zorgverzekering niet altijd vergoedt
Verzekering in het buitenland

Let op: voor de actuele voorwaarden en voor persoonlijk advies over de reisverzekeringen willen wij je verwijzen naar onze partner Joho Insurances desbetreffende reisverzekering:

- Joho Special ISIS reisverzekering & Globetrotter Reisverzekering

De JoHo Special ISIS reisverzekering

Of je nou betaald werk gaat verrichten, aan de slag gaat als vrijwilliger, als Au pair, stage gaat lopen of gaat studeren in het buitenland, de JoHo Special ISIS reisverzekering is de verzekering voor jou als je voor een langere tijd naar het buitenland gaat.

Maar wat maakt deze reisverzekering nou zo speciaal vergeleken andere reisverzekeringen?

  • De JoHo Special ISIS verzekering is een verzekering van De Goudse, een ervaren verzekeraar die zich al tientallen jaren richt op jongeren die naar het buitenland vertrekken.
  • De Special ISIS verzekering is een zeer flexibele verzekering waarmee je 4 jaar mag reizen en werken in het buitenland en waarbinnen veel avontuurlijke sporten en activiteiten verzekerd zijn

De Globetrotter reisverzekering van Allianz

Ook de Globetrotter reisverzekering van Allianz is geschikt voor de echte globetrotters die voor een langere tijd naar het buitenland gaan. Met deze verzekering kun je je tot 24 maanden aaneengesloten verzekeren. Weet je nog niet voor hoelang je naar het buitenland gaat? Geen zorgen! Je kunt dit te allen tijde verlengen. Zelf heb ik ook gebruik gemaakt van deze reisverzekering toen ik ging reizen en werken in het buitenland en heb deze maar liefst vier keer verlengd. Hieronder lees je alles wat je moet weten over de Globetrotters reisverzekering.

  • De Globetrotter is een verzekering van Allianz, een wereldwijde verzekeraar met een groot aanbod aan verzekeringen
  • De Globettrotter komt in aanmerking als je risicovol werk gaat doen zoals bijvoorbeeld werken als ski-instructeur of werken in de bouw
  • Door de hoge aansprakelijkheidsdekking wordt de verzekering ook vaak afgesloten door mensen die naar de USA gaan

Ga met een gerust hart op reis en werken in het buitenland en laat je goed verzekeren! Mocht je twijfelen welke verzekering bij jou past? Laat je dan zeker vrijblijvend adviseren door een verzekering- en reisexperts van onze partner JoHo Insurances.


Wat vind je van deze blog?

verzekering

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in