Ga aan de slag voor Bol.com in Portugal!

19 juli 2019 door
Foto van Suzanne Meinsma
Suzanne Meinsma  ◦  1675 keer bekeken  ◦  4 minuten leestijd
Werken voor Bol.com in Lissabon of Porto

Ongetwijfeld heb jij wel eens op de Bol.com webwinkel gekeken voor cadeautjes voor Sinterklaas, voor Kerst, een verjaardag of goedkopere tweedehands boeken voor je studie. Ja echt, Bol.com verkoopt alles wat jij je maar kunt voorstellen!

Trustpilot 5 stars Review van Jantina Eefting

Snelle terugvoer

Ik soliciteerde voor een baan en werd de volgende middag al gebeld door een recruiter. Vriendelijk dienst. ..lees meer

11 augustus 2020

Is er ook wel eens wat misgegaan met je bestelling? Dan heb je vast en zeker contact opgenomen met de klantenservice van Bol.com. Jij hebt nu de kans aan de andere kant van de lijn te zitten en de beste service te bieden namens Bol.com! Wanneer jij gaat werken voor Bol.com in Lissabon of Porto beantwoord jij vol enthousiasme álle vragen van de Nederlandse consument en los jij elke klacht op! En hoe fijn is het dat jij dit gewoon in het Nederlands kunt doen! De vragen die je krijgt van de Nederlandse consument lopen heel erg uiteen. Zo kun je vragen krijgen over bestellingen die te laat of niet geleverd zijn, bestellingen die verkeerd zijn geleverd of vragen over artikelen. Heb je er nog niet helemaal een beeld bij gekregen? Dan hebben wij hieronder een aantal voorbeelden voor je!

Bol.com - De winkel van de festivalganger

Een student belt je op, een tikkeltje gefrustreerd. Aankomend weekend heeft zij een festival op de planning staan, maar haar Ray-Ban zonnebril, een onmisbaar item op een festival (weerbericht: zonovergoten en 25 graden!) is nog niet geleverd, terwijl die er toch echt al zou moeten zijn. Tijd om naar de winkel te gaan heeft ze niet meer, want doordeweeks moet ze gewoon werken. Jij als held(in) stelt haar gerust, zorgt ervoor dat haar Ray-Ban zonnebril op tijd wordt geleverd en zorgt ervoor dat zij alsnog vele dansjes kan wagen met haar zonnebril op!

-

Bol.com - De winkel van de wereldreiziger

Een jongen van 18 jaar is net trotse bezitter geworden van zijn VWO-diploma en besluit een tussenjaar te nemen en te gaan backpacken in Azië. Online heeft hij een mooie backpack besteld van 60 liter. Wanneer hij zijn Bol.com pakket uitpakt ziet hij dat de verkeerde backpack is geleverd. Kan gebeuren natuurlijk, maar dit is niet de backpack waar hij voor betaald heeft. Hij belt naar Bol.com en legt de situatie uit. Jij maakt zijn dag weer goed en zorgt ervoor dat hij alsnog zijn gewilde backpack krijgt zodat hij onbezorgd op reis kan gaan!

Bol.com - De winkel van de korting

Een man belt verontwaardigd op en geeft aan dat hij gisteren een bestelling heeft geplaatst voor een scheerapparaat van Philips. Tot zijn verbazing ziet hij op de website vermeld staan dat sinds vandaag hetzelfde apparaat 50% goedkoper is. Jij begrijpt de man zijn frustraties goed en komt met een passende oplossing!

Niet alleen zul je vragen beantwoorden en klachten oplossen via de telefoon, mail en chat, maar af en toe zul je ook positief verrast worden van blije consumenten die gewoon hun verhaal kwijt willen. 

Bol.com - De winkel van de goedmakertjes 

Een moeder laat via de email weten dolblij te zijn dat Bol.com een extra cadeautje heeft opgestuurd naar haar dochter van 6 jaar! De moeder heeft onlangs voor haar dochter een cadeau besteld die helaas een dag te laat aankwam. Met dit 'goedmaak' cadeautje van Bol.com was de dochter dit alweer lang vergeten! 

Werken bij Bol.com in Lissabon of Porto

Bij Bol.com krijg je veel eigen verantwoordelijkheid door zelf te komen met de beste oplossing naar de klant toe. Wees niet bang om ‘out of the box’ te denken, laat je creativiteit de vrije loop en verras de klant met een passende persoonlijke oplossing. Je zult merken dat je er veel energie van krijgt wanneer je de klant aan de andere kant van de lijn blij hebt gemaakt. Want wie wordt er nou niet gelukkig van andere mensen blij maken? Heb je wel eens op de Facebook-pagina van Bol.com gekeken? Tip: lees vooral de comments onder de posts! Je zult al snel merken waarom deze webwinkel zo een erg goed imago heeft. Het wordt zelfs gezien als het sterkste retailmerk van Nederland. Het is een positief, jong bedrijf vol humor waar jij deel van uit kunt maken! Op de werkvloer van Bol.com in Lissabon en Porto is het er erg gezellig en leuk. Er wordt rekening met je gehouden en het management is erg toegankelijk. Ook ontstaan er iedere keer weer vele vriendschappen onder de collega’s!

Een once-in-a-lifetime ervaring! 

Om het jou zo aangenaam mogelijk te maken Bij Bol.com is het appartement in Porto of Lissabon al voor je geregeld! Daar heb je dus geen omkijken meer naar! Dit appartement deel je met een aantal van je gezellige collega’s. Maar dat is nog niet alles, je wordt nog meer ontzorgd; er wordt een Portugese zorgverzekering voor je afgesloten en ook een Portugese bankrekening wordt voor je geopend. Je inschrijven bij de gemeente waar je gaat wonen? De gemeente komt gewoon bij jou op het werk om alles in orde te maken! Op het werk wordt er ook heel veel georganiseerd. Wil jij je Portugees bijspijkeren? Dat komt goed uit want Portugese taal cursussen worden aangeboden! Wat actievers doen? Volg uitdagende surflessen (surfen kun je in Portugal heel goed) doe mee met georganiseerde sporttoernooien en voer verschillende watersporten uit. Houd je van lekker eten? Volg kooklessen zodat jij de lekkerste Portugese gerechten kunt maken of sluit aan bij de vele barbecues! Heb jij een stem van goud of juist helemaal niet? Woon de karaoke avonden bij en maak er een geweldige tijd van! Werken voor Bol.com in Lissabon of Porto is een once-in-a-lifetime ervaring! 

-

Bol.com Portugal Werken in Lissabon Lissabon Porto Werken in Portugal Werken in Porto Werken in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures