Zeker weten?

Werken Droombanen

Werken voor Zalando in Berlijn!

Laatste update: 4 oktober 2023  ◦  19 augustus 2019 door Foto van Remi Remi  ◦  3 minutes leestijd
Werken voor Zalando in Berlijn!

Werken in Berlijn voor de Duitse webwinkel Zalando! Klinkt best cool en dat is het ook! Je woont in één van de grootste steden van Europa, werkt voor een webwinkel waar zo'n beetje al je vrienden wel eens een bestelling hebben gedaan en leert ontzettend veel van het werken in het buitenland. Kom in deze blog meer te weten over alle ins en outs van dit avontuur!

Wonen in Berlijn

Je hebt de beslissing gemaakt om te gaan wonen in Berlijn en dat is een hele mooie! Als je gaat wonen in de Duitse hoofdstad ga je een fantastische tijd tegemoet. De stad staat bekend om creativiteit. Het is een walhalla voor creatieve ondernemers en veel buitenlanders vertrekken richting Berlijn om daar een avontuur te starten. Nu ga jij ook aan je avontuur in Berlijn beginnen, maar waar begin je dan precies? Je zult een woning nodig hebben. Hiervoor zijn verschillende platformen beschikbaar. We hebben een aantal websites voor je op een rijtje gezet die handig zijn bij het zoeken naar een geschikte woning. 


Daarnaast zijn er ook een aantal Facebook-groepen die erg handig kunnen zijn bij het zoeken naar een woning in Berlijn. 

  • Flats in Berlin Only Long Term
  • Berlin Apartments - Rent - Share & Sell flats & apartments in Berlin! 

Als je gaat wonen in Berlijn, kun je het beste van tevoren goed oriënteren welke delen van de stad je aantrekkelijk lijken. Denk hierbij aan bereikbaarheid, vervoer, prijs en sfeer. Die sfeer kan je alleen proeven. Berlijn is een stad waar een gevoel wordt opgeroepen. Het is niet de meest nette, schone of mooist gebouwde stad, maar het is een stad die leeft. De stad gaat alleen maar vooruit. Een ieder draagt zijn steentje bij en de vrijgevochten cultuur en houding van het Berliner volk is iets wat niet te beschrijven is. Dat kan je alleen meemaken. In onze blog wonen en werken in Berlijn vertellen wij meer over het leven in Berlijn, de kosten en het werken in deze bruisende stad. 

 

Berlijn is groot en niet alles is bijvoorbeeld op de fiets te doen. Gelukkig zit het openbaar vervoer goed in elkaar in Berlijn! Je kan via de app van BVG precies zien waar je langs moet als je het openbaar vervoer nodig hebt. Superhandig! 

Werken in Berlijn

Werken voor Zalando

Wie heeft er nou nog nooit een paar schoenen, een nieuw jurkje of een toffe jeans besteld bij Zalando? Als je gaat werken voor één van de grootste online fashion retailers, ga je een toptijd tegemoet. Niet alleen is alles goed geregeld binnen het bedrijf, maar je zit ook nog midden in een super toffe stad! Het bedrijf biedt ook nog vette mogelijkheden om door te groeien als jij jezelf laat zien. Je ziet er elke dag ook nog eens tip top verzorgd uit, want je ontvangt personeelskorting als je zelf wat wilt bestellen op Zalando! Super toch?

Must do's in Berlijn

Als je gaat werken in Berlijn, mag je een aantal dingen niet missen in deze Europese hoofdstad! Eenmaal aangekomen in Berlijn zal jij je verbazen over de relaxte sfeer in de Duitse hoofdstad. Als je voor een langere tijd gaat wonen in Berlijn heb je genoeg tijd om alle hotspots in Berlijn te ontdekken. Bezoek zeker de grote bekende plekken, zoals de Fernsehturm, de overgebleven stukken van de muur, het Rijksdaggebouw en andere gebouwen en monumenten met betrekking tot de Tweede Wereldoorlog. Gelukkig heb je tijd genoeg om ook de minder bekende plekken te ontdekken als je gaat werken in Berlijn. Ga bijvoorbeeld picknicken of barbecuen op een bijzondere plek met je nieuwe vrienden. Berlin-Tempelhof is dan zeker een aanrader. Dit is een voormalig vliegveld wat tegenwoordig als stadspark dient; supervet! Wanneer je het avontuur aangaat en gaat werken in Berlijn voor Zalando, ga jij je geen moment vervelen. Deze vrijgevochten metropool biedt echt alles wat jij je maar kan wensen! 

Solliciteer snel op de vacature in Berlijn en ontdek net als Maaike de leukste plekken in Berlijn!


Wat vind je van deze blog?

Berlijn werken in Duitsland wonen in Duitsland wonen in Berlijn Duitsland werken in Berlijn vast contract

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in