Waarom jij ook vakantiewerk op Kreta wil!

3 februari 2020 door
Foto van Jimke Haaksma
Jimke Haaksma  ◦  787 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd
Werken op Kreta

De Griekse eilanden roepen je! Maar wat moet je doen wanneer je gaat werken op Kreta? Wat zijn de hotspots van dit prachtige eiland in de Middellandse Zee? Je leest het hieronder!

Trustpilot 5 stars Review van Dagmar Ort

Via Grenzelooswerk was de perfecte vakantiebaan vinden een success!

Via Grenzelooswerk was het heel gemakkelijk om een leuke vakantiebaan te vinden. Ze bieden ten eerste leuke baantjes aan, en geven er dan ook nog eens een gedetailleerde en complete omschrijving van zodat je niet voor verassingen komt te staan tijdens je interview bij de werkgever zelf. Verder is het heel fijn dat Grenzelooswerk (anders dan de meeste vakantie baantjes sites) geen verborgen trucjes hebben dat je bijvoorbeeld moet betalen om ergens te kunnen solliciteren. Kortom, Grenzelooswerk is in mijn ogen een super fijne, makkelijke en betrouwbare site! Zeker aan te raden ..lees meer

26 februari 2020

Kreta: dé plek voor mensen die willen genieten in de zon. Het eiland is volledig omgeven door brede stranden en een helderblauwe zee. Daarnaast kun je genieten van de prachtige natuur en de rijke historie wanneer je gaat werken op Kreta. Dit brengt je altijd in een vakantiestemming! 

Kreta is qua oppervlakte het grootste eiland van Griekenland en het vijfde eiland van de Middellandse Zee. Dat betekent dat er altijd iets te ontdekken valt wanneer je gaat werken in Griekenland! Uit je werk ga je naar het strand om even lekker een te worden met de natuur. Je geniet van de golven die constant aan komen rollen, die trouwens ook erg geschikt zijn om op te surfen. Nice! 

Werken op Kreta

Naarmate de avond valt, begin je steeds meer trek te krijgen. Daarom zoek je een restaurant, waar je je laat verwennen door alles wat de Griekse keuken te bieden heeft. Je bestelt een traditioneel gerecht en drinkt daarbij een van de vele lokale wijnen. Genietend van het uitzicht krijg je nog een raki als afsluiter. Goed begin van de avond! Je besluit de avond goed te eindigen en gaat zoals plaatselijk gebruikelijk nog een drankje doen op een terras. 

Werken in Chersonissos

Dé feestbestemming op Kreta is natuurlijk Chersonissos, beter bekend als Cherso! Je geniet hier ultiem van wanneer je gaat wonen en werken in Chersonissos. Deze stad vol culturele verrassingen verandert elke zomer in een kolkende feeststad. Overal valt er iets te ontdekken. Ga bijvoorbeeld naar het fameuze Starbeach, waar het altijd gekkenhuis is. ’s Avonds stromen de talloze clubs, gezellige kroegjes en vette discotheken vol. Hier beleef je de vetste avonden! 

Wanneer je er even op uit wilt, heeft Kreta van alles te bieden! Je kan vele dingen ondernemen, bijvoorbeeld stoere safaritrips. Je ontdekt het eiland in een safaritruck en geniet van de mooiste uitzichten! Verder zijn er nog vele stranden die je kunt bezoeken wanneer je gaat werken op Kreta, zoals die bij Matala. In de jaren 70 bivakkeerden er nog hippies in de grotten bij dit strand!
 

Matala

Kortom: Kreta is het perfecte eiland voor mensen die van feesten én chillen houden. Je hebt de keuze uit fantastische uitstapjes, van safaritrips tot prachtige stranden met de mooiste grotten.Sees Ben jij nu ook benieuwd geworden naar onze vacatures voor vakantiebanen? Solliciteer hier direct! 


Wonen op Kreta Griekenland Vakantiewerk Wonen in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures