Zeker weten?

Werken Droombanen

Waarom januari hét moment is voor jouw buitenlandse avontuur!

Laatste update: 2 maart 2024  ◦  21 januari 2021 door Foto van Emma Emma  ◦  3 minutes leestijd
-

2021 staat voor nieuwe kansen en nieuwe uitdagingen. In dit nieuwe jaar begin jij weer met een schone lei en neem jij het heft in eigen handen. Maar hoe kun je jezelf in de komende periode blijven stimuleren om je dromen te verwezenlijken? Wie weet maak jij dit jaar wel de beslissing om te gaan werken in het buitenland!

5 Trustpilot-sterren Review van

Heerlijke ervaring rijker

Bij yobbers zijn ze snel, alles was perfect geregeld voor de vacature in Alicante. Ik ben zeer blij deze ervaring te mogen opdoen en hoop in de toekomst nog op leuke vacatures. De lonen zijn anders in andere landen en daar moet je overkijken want het leven is ook anders in andere landen. ..lees meer

15 juli 2023

2021 wordt jouw jaar!

Door het coronavirus verliep het afgelopen jaar voor jou vast anders dan gepland. Maar het was ook een jaar waarin je waarschijnlijk leerde schakelen en dieper ging nadenken over je toekomst. Natuurlijk hoop je dat in 2021 alles weer ‘terug naar normaal’ gaat. Maar vergeet ook niet om zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Maak dit jaar onvergetelijk! Het mooie is dat alles nog open ligt. Misschien wilde je ooit nog een vreemde taal leren? Of maak je nu eindelijk tijd om gitaar te leren spelen?! Wie weet durf jij wel de stap te maken om te wonen en werken in het buitenland!

Waar word jij gelukkig van?

Je kent ze wel: de goede voornemens die iedereen maakt wanneer het nieuwe jaar aanbreekt. Maar wanneer heb jij je nou echt gehouden aan al die vooropgestelde regeltjes? Laat die goede voornemens dus lekker gaan dit jaar en focus je meer op het maken van bewuste keuzes voor jezelf. Waar word jij nou gelukkig van? Hier een aantal tips om ervoor te zorgen dat jij dit jaar weloverwogen en bewuste keuzes maakt:

  • Volg je instinct: probeer te stoppen met twijfelen en te vertrouwen op je eigen gevoel
  • Stop met uitstellen: voor sommige keuzes bestaat er nooit een ‘perfect’ moment, omdat iets altijd nieuw of spannend blijft
  • Doe iets goeds voor een ander: hieruit haal jij voldoening en krijg jij nieuwe energie
  • En tot slot: blijf dromen!


Droom jij bijvoorbeeld altijd al van werken in het buitenland? Waar wacht je dan nog op?!

Waarom nu?

In Nederland zijn we overgeleverd aan koude en regenachtige winters! Maar wat als jij de zon kan opzoeken, en tegelijkertijd op een veilige manier kan wonen en werken in het buitenland? Dat klinkt toch fantastisch? Door te werken in het buitenland ontmoet jij ook nog eens gegarandeerd nieuwe mensen. En dat is iets wat in deze corona tijd allesbehalve vanzelfsprekend is! Daarnaast verken jij een compleet nieuwe omgeving en cultuur door te gaan wonen in het buitenland! De energie en inspiratie die jij daaruit haalt, zal jou enorm goed doen! 


Hier alvast wat inspiratie voor de leukste banen in het buitenland!

Ben jij er over uit dat je het avontuur in het buitenland wilt aangaan? Bekijk dan hier onze beschikbare vacatures in het buitenland, en solliciteer direct! 


Wat vind je van deze blog?

voorbereiding werken in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in