Zeker weten?

Werken Droombanen

Waarom werken voor Bol.com zo leuk is!

Laatste update: 5 december 2023  ◦  19 juli 2020 door Foto van Suzanne Suzanne  ◦  5 minutes leestijd
Werken voor Bol.com in Lissabon of Griekenland

Ongetwijfeld heb jij wel eens op Bol.com gekeken voor cadeautjes voor Sinterklaas, Kerstmis, een verjaardag of tweedehands boeken voor je studie. Ja echt, Bol.com verkoopt alles wat jij je maar kunt voorstellen. Goed nieuws: jij kunt voor deze grote webwinkel werken in Portugal of Griekenland! Waarom jij dit avontuur niet wilt missen, vertellen wij je in deze blog!

5 Trustpilot-sterren Review van

Heel bedankt Yobbers en zeker Lisa om…

Heel bedankt Yobbers en zeker Lisa om mij te helpen voor een job te vinden in Malaga ..lees meer

4 juli 2023

Is er ook wel eens wat misgegaan met je bestelling bij Bol.com? Dan heb je vast en zeker contact opgenomen met de klantenservice. Jij hebt nu de kans om aan de andere kant van de lijn te zitten en de beste service te bieden namens dit retailbedrijf! Wanneer jij gaat werken voor Bol.com in Portugal of Griekenland, beantwoord jij vol enthousiasme alle vragen van de Nederlandse consument en los jij elke klacht op. En hoe fijn is het dat jij dit gewoon in het Nederlands kunt doen?! De vragen die je krijgt van de consument lopen heel erg uiteen. Zo kun je vragen krijgen over bestellingen die te laat of niet geleverd zijn, bestellingen die verkeerd zijn geleverd of vragen over artikelen. Kortom, geen dag is hetzelfde als jij gaat werken voor Bol.com!

Werken voor Bol.com in Portugal of Griekenland 

Bij het Bol.com project in Portugal of Griekenland, krijg jij veel eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt de vrijheid om zelf met de beste oplossing te komen voor de klant. Wees niet bang om ‘out of the box’ te denken, laat je creativiteit de vrije loop en verras de klant met een passende persoonlijke oplossing. Het geeft je veel energie wanneer jij bij de klant weer een lach op zijn gezicht tovert. Want wie wordt er nou niet gelukkig van andere mensen blij maken? Op alle platformen rockt Bol.com op het gebied van klantenservice. Heb je wel eens op de Facebook-pagina van Bol.com gekeken? Lees vooral de comments onder de posts. De webwinkel heeft een enorm goed imago en je ziet snel genoeg waarom! Bovendien wordt Bol.com gezien als het sterkste retailmerk van Nederland. 

 

Je wordt onderdeel van een gezellig en enthousiast team. Op de werkvloer wordt rekening met je gehouden en het management is erg toegankelijk. Collega's zijn hecht en er ontstaan veel vriendschappen! Wanneer je gaat wonen en werken in Lissabon, pak je na werk een surfles of waag je een dansje in de uitgaanswijk Bairro Alto. De unieke Portugese hoofdstad heeft het allemaal: heerlijke stranden, kleurrijke straten en een bruisende cultuur! Of ga jij liever aan de slag voor Bol.com in Griekenland? Dan geniet jij natuurlijk volop van de lekkere keuken, het fijne klimaat, de authentieke cultuur en de eeuwenoude historie van dit mooie land. 🏛️

Werken in Portugal als klantenservicemedewerker

Heb je nog niet helemaal een beeld gekregen van jouw nieuwe baan bij Bol.com? Dan hebben wij hieronder een aantal voorbeelden voor je!

Bol.com - De winkel van de festivalganger

Een student belt je op, een tikkeltje gefrustreerd. Aankomend weekend heeft zij een festival op de planning staan, maar haar Ray-Ban zonnebril, een onmisbaar item op een festival (weerbericht: zonovergoten en 25 graden!) is nog niet geleverd, terwijl die er toch echt al zou moeten zijn. Tijd om naar de winkel te gaan heeft ze niet meer, want doordeweeks moet ze gewoon werken. Jij als held(in) stelt haar gerust, zorgt ervoor dat haar Ray-Ban zonnebril op tijd wordt geleverd en zorgt ervoor dat zij alsnog vele dansjes kan wagen met haar zonnebril op!

Bol.com - De winkel van de wereldreiziger

Een jongen van 18 jaar is net trotse bezitter geworden van zijn vwo-diploma en besluit een tussenjaar te nemen en te gaan backpacken in Azië. Online heeft hij een mooie backpack besteld van 60 liter. Wanneer hij zijn Bol.com pakket uitpakt ziet hij dat de verkeerde backpack is geleverd. Kan gebeuren natuurlijk, maar dit is niet de backpack waar hij voor betaald heeft. Hij belt naar Bol.com en legt de situatie uit. Jij maakt zijn dag weer goed en zorgt ervoor dat hij alsnog zijn gewilde backpack krijgt zodat hij onbezorgd op reis kan gaan!

Bol.com - De winkel van de korting

Een man belt verontwaardigd op en geeft aan dat hij gisteren een bestelling heeft geplaatst voor een scheerapparaat van Philips. Tot zijn verbazing ziet hij op de website vermeld staan dat sinds vandaag hetzelfde apparaat 50% goedkoper is. Jij begrijpt de man zijn frustraties goed en komt met een passende oplossing!

Niet alleen zul je vragen beantwoorden en klachten oplossen via de telefoon, mail en chat, maar af en toe zul je ook positief verrast worden van blije consumenten die gewoon hun verhaal kwijt willen. 

Bol.com - De winkel van de goedmakertjes 

Een moeder laat via de e-mail weten dolblij te zijn dat Bol.com een extra cadeautje heeft opgestuurd naar haar dochter van 6 jaar! De moeder heeft onlangs voor haar dochter een cadeau besteld die helaas een dag te laat aankwam. Met dit 'goedmaak' cadeautje van Bol.com was de dochter dit alweer lang vergeten! 

Voordelen van werken voor Bol.com

Om het jou zo aangenaam mogelijk te maken als je gaat wonen en werken in Portugal,  is het appartement in Lissabon al voor je geregeld! Daar heb je dus geen omkijken meer naar! Dit appartement deel je met een aantal van je gezellige collega’s. Maar dat is nog niet alles, je wordt nog meer ontzorgd; er wordt een Portugese zorgverzekering voor je afgesloten en ook een Portugese bankrekening wordt voor je geopend. Op het werk wordt er ook heel veel georganiseerd. Wil jij je Portugees bijspijkeren? Dat komt goed uit want de werkgever biedt Portugese taalcursussen aan! Wat actievers doen? Volg uitdagende surflessen (surfen kun je in Portugal heel goed) doe mee met georganiseerde sporttoernooien en voer verschillende watersporten uit. 🏄‍♀️

 

Wanneer je gaat wonen en werken in Griekenland, mag jij zelf kiezen waarvandaan in Griekenland jij aan de slag gaat! Mocht je liever op kantoor willen werken, kan dit als je in Thessaloniki woont. Dit land heeft talloze steden, dorpen en eilanden waar je kunt wonen en werken. Ontdek hier alvast de tofste eilanden van Griekenland! 🏝Om ervoor te zorgen dat jij helemaal ready bent voor deze baan als klantenservice medewerker in Griekenland, volg je in de eerste 2 weken een training. Hierin leer jij alle ins & outs over het bedrijf en start je alvast met oefenen. Ook kan de werkgever tijdelijk accommodatie voor jou regelen, onze recruiters kunnen je hier nog veel meer over vertellen tijdens een belafspraak. En lever je goed werk? Dan maak je bij deze werkgever ook kans op prestatiebonussen! 

Werken voor Bol.com in het buitenland is een once-in-a-lifetime ervaring! Dus waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog! 🚀

Klantenservicemedewerker bij Bol.com

Wat vind je van deze blog?

werken in Lissabon customer service Lissabon carrière wonen in Lissabon

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in