De perfecte uitdaging: klantenservice in het buitenland!

4 november 2020 door
Foto van Laura van Bergen
Laura van Bergen  ◦  739 keer bekeken  ◦  4 minuten leestijd
Klantenservice in het buitenland

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga werken als klantenservice medewerker in het buitenland! Ga bijvoorbeeld aan de slag in bruisende steden zoals het zonnige Lissabon of culturele Berlijn. In deze blog vertellen wij je de ins en outs over deze baan in het buitenland en waarom jij dit avontuur niet wilt missen!

Trustpilot 4 stars Review van Marco Boonstra

Goede service

Ik vond het erg prettig om via grenzelooswerk banen te zoeken. Ze denken met je mee en houden goed contact. Zelf in de corona tijd dat ik niet wist waar ik aan toe was. Ik kreeg af en toe een geruststellend telefoontje, daar ben ik dankbaar voor! ..lees meer

8 juni 2020

Werken als klantenservice medewerker

Geen dag is hetzelfde voor een klantenservice medewerker! Jij bent hét gezicht van het bedrijf. Klanten kunnen met al hun vragen en opmerkingen bij jou terecht via de telefoon, mail of chat. Met jouw talent help je de klant zo goed mogelijk. Lijkt het jou leuk om een Nederlands of internationaal bedrijf te vertegenwoordigen vanuit het buitenland? Dan is een baan als klantenservice medewerker in het buitenland echt wat voor jou! Onze klantenservice medewerker vacatures zijn vacatures voor vaste banen, waarbij je minimaal een jaar in het buitenland werkt. Op die manier ga jij je echt thuis voelen in een nieuwe stad en heb je genoeg tijd om een fantastische tijd te beleven.

Onze projecten in het buitenland

Er zijn verschillende projecten waarvoor jij kunt werken als je gaat werken in het buitenland. De recruiter helpt je bij het vinden van de meest geschikte vacature voor jou. Houd je van de nieuwste gadgets en ga jij een technische uitdaging niet uit de weg? Solliciteer dan op een technisch project bij een streamingdienst of elektronicagigant. Met jouw technische kennis adviseer jij mensen over het product of de dienst en weet jij defecten, hardware- en softwareproblemen of andere technische vraagstukken zo op te lossen. Meer een modeliefhebber? Dan is een project bij een grote sneaker of kledingketen helemaal jouw ding. Vragen van klanten kunnen bijvoorbeeld gaan over bestellingen, betalingen en retouren. Het kan ook zijn dat klanten een klacht hebben. Het is dan aan jou de taak om hier op een goede en positieve manier mee om te gaan.

Werken in het buitenland

Heb je nog geen werkervaring met klantenservice? No worries! Voordat je begint met het werken, krijg je een uitgebreide training met veel uitleg. Zo ben je goed voorbereid als je begint aan je nieuwe baan in het buitenland!

 

Werken als klantenservice medewerker in het buitenland is net wat anders dan in Nederland. En dan bedoelen we natuurlijk niet dat de zon veel vaker schijnt in Spanje of Portugal, maar de sfeer op de werkvloer! Je komt terecht in een internationaal team met collega’s van over de hele wereld. Jullie gaan allemaal dezelfde uitdaging aan en dit schept meteen een band! Op de werkvloer leer je veel over cultuur en zal je regelmatig verschillende talen voorbij horen komen. Je kunt dus ook nog eens werken aan je talenknobbel tijdens het werken in het buitenland!

De voordelen van werken als klantenservice medewerker in het buitenland

Het klinkt natuurlijk best spannend: verhuizen naar een ander land om daar te gaan werken. Maar je wordt absoluut niet aan je lot overgelaten! Sommige werkgevers regelen bijvoorbeeld een accommodatie voor je. Vaak deel je dit appartement dan met een of meerdere collega’s. Zo maak je vrienden voor het leven tijdens het werken in het buitenland! Liever een woning voor jezelf? Tijdens je zoektocht naar een accommodatie kan je de werkgever vragen of zij een makelaar willen inschakelen.

 

Veel werkgevers in het buitenland bieden leuke cursussen aan. Spreek je de lokale taal nog niet zo goed? Je moet natuurlijk wel weten hoe je ‘um bom vinho’ moet bestellen! Kies voor een gratis taalcursus. Of kies uit sportlessen zoals surfen. Op die manier haal je het beste uit jouw tijd in het buitenland!

 

Of je nou 18 of 60 jaar oud bent: je bent van harte welkom! Leeftijd speelt geen rol in het diverse team. Wanneer jij aan de slag gaat in het buitenland, ga je werken voor grote werkgevers zoals Zalando, Netflix, Microsoft en Bol.com. Een uitstekende boost voor op je cv! Presteer je goed? Dan zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden aanwezig. Je kunt dus een carrière opbouwen met jouw baan in het buitenland!

Where to go?

Werken in het buitenland is de perfecte kans om de wereld te ontdekken. Je kunt genoeg leuke dingen doen in je vrije tijd. Weekendje vrij? Trek het land in! Als klantenservice medewerker kun je aan de slag in Lissabon, Porto, Sofia, Athene en meer. Er zijn dus genoeg bruisende steden om in te werken! Zo kun je in Barcelona ’s avonds met je collega’s het nachtleven ontdekken of in Berlijn één van de 180 museums bezoeken. Geniet van de sfeer in Lissabon of het Griekse eten in Athene.

Kortom: genoeg reden waarom jij een avontuur als klantenservice medewerker niet wil missen! Bekijk snel onze actuele klantenservice vacatures en ga werken in het buitenland!

Gerelateerde vacatures