De perfecte uitdaging: klantenservice in het buitenland!

4 november 2020 door
Foto van Laura van Bergen
Laura van Bergen  ◦  359 keer bekeken  ◦  4 minuten leestijd
Klantenservice in het buitenland

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga werken als klantenservice medewerker in het buitenland! Ga bijvoorbeeld aan de slag in bruisende steden zoals het zonnige Lissabon of culturele Berlijn. In deze blog vertellen we je alles over waarom jij dit avontuur in het buitenland aan moet gaan en waarom het zo geweldig is!

Trustpilot 4 stars Review van Marco Boonstra

Goede service

Ik vond het erg prettig om via grenzelooswerk banen te zoeken. Ze denken met je mee en houden goed contact. Zelf in de corona tijd dat ik niet wist waar ik aan toe was. Ik kreeg af en toe een geruststellend telefoontje, daar ben ik dankbaar voor! ..lees meer

8 juni 2020

Werken als klantenservice medewerker

Geen dag is hetzelfde voor een klantenservice medewerker! Jij bent hét gezicht van het bedrijf en de klanten kunnen met al hun vragen en opmerkingen bij jou terecht. Tijdens het werken als klantenservice medewerker beantwoord jij alle vragen die binnenkomen via de telefoon, mail of chat. Door jouw talent vind jij de beste oplossingen om elke klant blij te maken. Lijkt het jou leuk om een Nederlands of internationaal bedrijf te vertegenwoordigen vanuit het buitenland? Dan is een baan als klantenservice medewerker in het buitenland echt wat voor jou! 

 

Vragen van klanten kunnen bijvoorbeeld gaan over bestellingen, betalingen, retouren en meer. Het kan ook zijn dat klanten een klacht hebben. Het is dan aan jou de taak om hier op een goede en positieve manier mee om te gaan. De vacatures die Grenzelooswerk aanbiedt voor klantenservice medewerkers zijn vacatures voor vaste banen. Je werkt dan minimaal een jaar in het buitenland. Op die manier ga jij je echt thuis voelen in een nieuwe stad en heb je genoeg tijd om leuke vrienden en onvergetelijke herinneringen te maken!

Werken in het buitenland

Klaar om uit je comfortzone te stappen? Werken als klantenservice medewerker in het buitenland is dé perfecte uitdaging! Grenzelooswerk helpt je bij het vinden van de meest geschikte vacature voor jou. Heb je nog geen werkervaring met klantenservice? No worries! Voordat je begint met het werken, krijg je een uitgebreide training met veel uitleg. Zo ben je goed voorbereid als je begint aan je nieuwe baan in het buitenland!

 

Werken als klantenservice medewerker in het buitenland is net wat anders dan in Nederland. En dan bedoelen we natuurlijk niet dat de zon veel vaker schijnt in Spanje of Portugal, maar we bedoelen de sfeer op de werkvloer! Je komt terecht in een internationaal team met collega’s van over de hele wereld. Supergezellig: jullie gaan allemaal dezelfde uitdaging aan en dit schept meteen een band! Op de werkvloer leer je veel over cultuur en zal je regelmatig verschillende talen voorbij horen komen. Mooi meegenomen: kun je ook nog eens werken aan je talenknobbel tijdens het werken in het buitenland!

De voordelen van werken als klantenservice medewerker in het buitenland

Het klinkt natuurlijk best spannend: verhuizen naar een ander land om daar te gaan werken. Maar je wordt absoluut niet aan je lot overgelaten! De werkgever kan bijvoorbeeld een accommodatie voor je regelen. Vaak deel je dit appartement dan met een of meerdere collega’s. Zo maak je vrienden voor het leven tijdens het werken in het buitenland! Liever een woning voor jezelf? Tijdens je zoektocht naar een accommodatie kan je de werkgever vragen of zij een makelaar willen inschakelen.

 

Veel werkgevers in het buitenland bieden leuke cursussen aan. Spreek je de nieuwe taal nog niet zo goed? Je moet natuurlijk wel weten hoe je um bom vinho moet bestellen! Kies voor een gratis taalcursus. Of kies uit sportlessen zoals surfen. Op die manier haal je het beste uit jouw tijd in het buitenland. En het is natuurlijk heel gezellig om samen met je collega’s te sporten!

 

Of je nou 18 of 60 jaar oud bent: je bent van harte welkom als klantenservice medewerker in het buitenland! Leeftijd speelt geen rol in het diverse team. Wanneer jij aan de slag gaat in het buitenland, ga je werken voor grote werkgevers zoals Zalando, Netflix, Microsoft en bol.com. Een uitstekende boost voor op je cv! Presteer je goed? Dan zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden aanwezig. Je kunt dus een carrière opbouwen met jouw baan in het buitenland!

Where to go?

Werken in het buitenland is de perfecte kans om de wereld te ontdekken. Je kunt genoeg leuke dingen doen in je vrije tijd. Weekendje vrij? Trek het land in! Als klantenservice medewerker kun je via Grenzelooswerk aan de slag in Lissabon, Porto, Sofia, Cluj, Praag en meer. Er zijn dus genoeg bruisende steden om in te werken! Zo kun je in Barcelona ’s avonds met je collega’s het nachtleven ontdekken of in Berlijn één van de 180 museums bezoeken. Geniet van de sfeer in Lissabon of het Griekse eten in Athene.

Kortom: er zijn genoeg voordelen aan werken in het buitenland als klantenservice medewerker. Sta jij na het lezen van deze blog te springen om aan de slag te gaan? Kijk hier voor de actuele klantenservice vacatures!

Gerelateerde vacatures