Zeker weten?

Vrije tijd Travel inspiration

Werken in het winterseizoen; minstens zo leuk als de zomer!

Laatste update: 2 maart 2024  ◦  1 augustus 2019 door Foto van Remi Remi  ◦  2274 keer bekeken  ◦  3 minutes leestijd
Een winterseizoen werken in het buitenland

De zomervakantie zit erop, je gaat weer aan het werk en raakt in die welbekende sleur. Gelukkig ben je rond de jaarwisseling eventjes vrij, maar daarna beginnen de verplichtingen weer. Het kan ook anders! Gooi het roer om en ga een winterseizoen werken in het buitenland. Werken, geld verdienen en het gevoel hebben alsof je elke dag op vakantie bent. Lees hier waarom dit zo'n fantastisch idee is!

Je gaat al je hele leven in de zomervakantie richting het buitenland en begrijpelijk! Heerlijke stranden, lekker bruin worden, verkoelen in het zwembad en 's avonds lekker uit eten en borrelen. Dat klink inderdaad heerlijk! Er op uit in het winterseizoen is echter minstens zo goed! Waarom? Dat leggen wij je graag haarfijn uit! 

De kracht van wintersporten

De zon hoog aan de hemel, het zand tussen je tenen, een strandbedje, factor 30 erop en bakken maar! Het ideale beeld van een zomervakantie om lekker bruin weer thuis komen. Maar onderschat de kracht van de zon tijdens de wintersport niet, want je wordt hier minstens zo bruin. Door de weerkaatsing van de sneeuw en de hoogte in de bergen wordt je enorm snel bruin en daarom is het zaak om je misschien nog wel beter in te smeren dan in de zomer.

Proost

Omdat je het al zo zwaar hebt met die zon in je gezicht, is het op wintersport ook nog eens gebruikelijk dat je de hele dag lekker borrelt en eet. Man man man, wat vervelend! Het is even doorzetten, maar niemand kijkt je gek aan als je gezellig een borreltje doet overdag en vroeg op bed ligt zodat je de dag erna weer lekker op de ski's kan shinen! Sterker nog, wintersport is het perfecte excuus om iedere dag te doen waar je zin in hebt. Wil je een dagje niet drinken, dan pak je een lekker skiwasser (de wintersporters weten waar wij het over hebben).

Bye bye sportschool

Je kan de hele dag ongedwongen sporten. Je hebt hier geen sportschool nodig om aan je dagelijkse portie sportiviteit te komen. Jouw sportschool bestaat uit de kilometerslange witte pistes! Het is behalve leuk om te doen, ook erg sportief en goed voor je om te skiën. Er zal geen dag bestaan tijdens je periode in de bergen waarop je je verplicht voelt om te skiën. Het is enorm leuk om die berg af te sjezen en om dat ook steeds beter te kunnen! Bovendien heb je met de zon, de sportieve bezigheden en de après-ski weinig last van je winterdipje.

Anton aus Tirol

Als je gaat werken in het winterseizoen, ga je geheid een toptijd tegemoet. Of je nou gaat werken in Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Duitsland, de sprookjesachtige omgeving, het magische landschap en de ongedwongen vakantiesfeer heerst overal! Iedereen heeft zin in een feestje, want het après-skiën is niet voor niks een begrip! Je kan tijdens de welbekende après-ski ook gewoon met je beste Nederlandse mee schreeuwen met de muziek. Ook wel lekker natuurlijk! En niet geheel onbelangrijk; de berglucht is een dag later erg functioneel tegen de kater. 

Eet smakelijk

Elke dag lekker drinken is belangrijk en dat is ook zeker alom verkrijgbaar. Maar ook het eten is elke dag heerlijk. Je kan opstaan met een heerlijke warme chocolademelk of koffie met slagroom en rum samen met een verse apfelstrudel. De authentieke schnitzels in deurmatformaat en Oostenrijkse poffertjes genaamd Kaiserschmarnn zijn onmisbaar tijdens het wintersportseizoen. Absoluut noodzakelijk is het om minstens een keer te kaasfonduen, heerlijk!

Vakantiesfeer

Als je gaat werken in het buitenland is het winterseizoen zeker een goede keuze! In het winterseizoen vind je de ongedwongen sfeer die bij een vakantie hoort, je hoeft de fitboy of fitgirl niet uit te hangen met je mooie gekleurde wintersportkleding en je hebt de hele dag relaxte mensen om je heen die vakantie vieren! Twijfel niet langer en solliciteer voor één van de functies in het winterseizoen!


Wat vind je van deze blog?

vakantiebaan

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in