Zeker weten?

Vrije tijd Hotspots

De leukste Airbnb's

Laatste update: 4 augustus 2022  ◦  16 maart 2020 door Foto van Maaike Maaike  ◦  4 minutes leestijd
Werken in het buitenland

Van een eigen privé eiland in Belize tot een spectaculair appartement in New York: Airbnb heeft het allemaal! Ga jij werken en wonen in het buitenland en ben je op zoek naar de meest te gekke accommodaties? Of ben je gewoon in desperate need off reisinspiratie? Speciaal voor jou verzamelden wij de mooiste Airbnb’s (en dat was zeker niet makkelijk, want holy moly er is zoveel). Lezen, op schrijven en gáán! Wedden dat je nooit meer naar huis wilt? Hier komen ze:

5 Trustpilot-sterren Review van

Mijn droom komt uit!

Linda heeft mij onwijs goed geholpen met de weg naar mijn droom in Griekenland! 1 dag na mijn sollicitatie werd ik al gebeld en sindsdien is alles lekker gaan rollen.. En nu, vandaag de dag heb ik te horen gekregen dat ik ben aangenomen!! Dit is echt mijn droom en dit had ik echt niet waar kunnen maken zonder de ondersteuning van Linda en het geweldige Grenzelooswerk!! Geweldig!! 🇬🇷❤❤❤ ..lees meer

23 februari 2021

1. Casa Caracol, Mexico

Under the sea, under the sea.. of nee, toch niet. Casa Caracol is het insta-famous Seashell airbnb in Mexico. De unieke accommodatie is compleet in het ‘onderwater wereld’ thema: vissen, schelpen, koraal en nog veel meer. Deze Airbnb is ook echt een absolute ‘must’ voor op je wishlist! Extra fijn, de ‘zeeschelp’ ligt ook nog eens super dichtbij het strand van Isla Mujeres, kun je misschien ook nog de real life little mermaid spotten tijdens je periode van werken en wonen in Mexico

2. Stone Cottage Saint-Victor-la-Coste, Frankrijk

Ga jij binnenkort werken en wonen in Frankrijk? Bezoek dan zeker even deze belachelijk mooie airbnb. Deze 16e eeuwse villa in Frankrijk is like a dream come true, want.. Alhoewel, bekijk de foto maar even. Geniet van het heerlijk grote zwembad, de natuur en niet te vergeten de Côtes du Rhône vineyards (zoals Martien Meiland zou zeggen: wijnen, wijnen, wijnen). 

3. Sophia Suites, Griekenland

Als dit niet op en top Griekenland is… Dit appartement heeft een spectaculair uitzicht op de Egeïsche Zee en bevindt zich midden in het sprookjesachtige dorpje Santorini. Je weet wel witte kerken, blauwe daken en dat heerlijk blauwe water. Kleine tip: droom ‘s avonds weg bij de prachtige zonsondergang vanaf je dakterras. Dit appartement is zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens je periode werken en wonen in Griekenland!

4. Riad Jemaa El Fna, Marokko 

Staat wonen en werken in Marokko al op jouw planning? Zo niet, dan zul je bij het zien van deze Airbnb in Marrakech absoluut overtuigd zijn! Waan je in deze prachtige Arabische accommodatie: schattige kleedjes, lantaarns en het kleurrijke interieur. Je zou ‘bijna’ al gaan denken aan het liedje van Chipz 1 - 0 - 0 - 1 nights, arabian nights, get ready for a magic carpet ride…

5. Garden loft in the country, Spanje

Whoah! We're going to Ibiza…. (sorry guys dit blog staat volgens mij echt in het teken van muziek van way back). Deze airbnb is dé perfecte plek voor jouw periode werken en wonen in Spanje. Tropische temperaturen, een heerlijk zwembad en heerlijk tannen! Wie wil hier nou niet een week (of weken) logeren?

6. Louvre, Frankrijk

Slapen met de Mona Lisa? Het kan! Naja we bedoelen natuurlijk slapen in het Louvre met uitzicht op het world famous schilderij. Twee gelukkigen onder ons maken kans op een ‘night at the museum’ (na sluitingstijd ofcourse). Het museum organiseert deze unieke kans samen met Airbnb. Let op: laat dit tijdens je periode werken in Frankrijk niet aan je voorbij gaan, je hebt tot 13 april de tijd om je hiervoor aan te melden, so you better hurry!!

7. Twilight Swan House

Ja mensen jullie lezen het goed!!! Je kunt vanaf nu in het enige echte huis van Bella Swan uit Twilight slapen O-M-G, sorry fan momentje dit... Keek jij een paar jaar geleden (of net zoals mij, die deze geweldige films pas deze week ontdekte) ook alle Twilight’s films binnen no time uit? Dan moet je ongetwijfeld het witte huis van Bella Swan nog wel kennen? Of als je het een klein beetje vergeten bent en een ‘reminder’ nodig hebt: het huis met Bella’s slaapkamer waar Edward Cullen (smelt, smelt) ‘s avonds geregeld te vinden was. Dit huis bestaat dus echt en kun je gewoon huren via Airbnb. Be right back, even booken.

8. Kruger Park Lodge, Zuid-Afrika

Een van onze persoonlijke favorieten, een nacht slapen onder de mooiste sterrenhemel die je ooit hebt gezien in het mooie Afrika (Hakuna Matata zoals Timon en Pumba zouden zeggen). Het is een unieke ervaring die je zeker een keer moet beleven tijdens wonen en werken in Zuid-Afrika. Leuke extra ook: just think about all the instagrammable pictures….

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke Airbnb’s wereldwijd die je kunt bezoeken tijdens jouw periode wonen en werken in het buitenland. Laat daarom vooral in de reacties weten welke Airbnb ‘must-see’ volgens jou absoluut nog in deze lijst moet! Of stuur een foto van jouw onwijs gave Airbnb, we zijn benieuwd!


Wat vind je van deze blog?

accommodatie reizen inspiratie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in