Zeker weten?

Vrije tijd Hotspots

De 8 leukste restaurants in Athene!

Laatste update: 1 maart 2024  ◦  14 juli 2020 door Foto van Maaike Maaike  ◦  6395 keer bekeken  ◦  3 minutes leestijd
Werken in het buitenland

Ga jij binnenkort werken in Athene en ben je als kersverse inwoner op zoek naar de leukste food hotspots? Dan ben je hier aan het goede adres. Speciaal voor jou verzamelden wij de acht leukste breakfast, lunch, brunch, dinner en cocktail plekjes van de stad (sorry for the crave). Lezen, op schrijven en gáán!

4 Trustpilot-sterren Review van

Mein Feedback

Ich fand gut, dass man telefonisch kontaktiert wurde. So konnte man sich austauschen. Weniger gut fand ich, dass ich mich für eine bestimmte Stelle beworben habe, ich aber Positionen von anderen Branchen und Stellen erhalten habe. Ich hätte mir gewünscht, dass man sich mehr auf meine Interessen konzentrierte. ..lees meer

29 februari 2024

1. Philos Athens

Ontbijt, de belangrijkste (en lekkerste als je het ons vraagt) maaltijd van de dag. Pannenkoeken, avocado met ei of toch liever een croissant? Alles kan. Philos is in ieder geval zeker een aanrader om te bezoeken wanneer je gaat werken in Athene

2. ERGON House

Over unieke restaurants gesproken… Bij ERGON House kun je de hele dag terecht voor ontbijt, brunch, lunch en dinner. Geniet van het prachtige uitzicht en de heerlijke sfeer. Reserveren maar!

3. The Blind Spot

Op zoek naar de lekkerste koffie en Cinnamon rolls van Athene? Dan ben jij bij The Blind Spot in Athene zeker op het juiste adres! Ook is dit de place to be om snel een koffie take-away (of twee) te halen voordat je begint met werken in Athene. Verder mogen de verse sandwiches er ook zeker zijn. Leuke plek voor koffie en taartjes. 

4. Upupa Epops

Vintage liefhebbers opgelet! Dit verborgen pareltje is een absolute ‘must-go’. Geniet van de heerlijke koffie en ‘s avonds (of overdag, who cares) van de lekkere cocktails. Blijf vooral ook na het eten hangen en geniet van de party-vibe. Laat je verrassen.

5. Monsieur Barbu

Hier kun je terecht voor een prima brunch! Het is dan ook niet vreemd dat Monsieur Barbu een gevestigd begrip is en favoriet bij velen. Daarnaast kun je er ook heerlijk drankjes doen. Wat dacht je van een Bloody Mary voor brunch? Alles kan! Een uitstekende plek dus om de hele dag te blijven zitten.  

6. Trata Seafood Restaurant

Wanneer je gaat werken in Athene moet je absoluut de mediterrane keuken hebben geprobeerd. En waar kan dit nou beter dan bij Trata Seafood!? Denk aan vis, olijven, honing, noten en wijn. We loveee seafood. En het terras. In de zon. 

7. 360 Cocktailbar

Een prima plekkie voor cocktails with a view. Trommel je vrienden maar op want hier ga jij samen na het werk in Athene heen. Naast cocktails kun je hier ook heerlijk koffie (op hoogte) doen en dineren. Geniet van een 360 graden uitzicht over het spectaculaire Athene. Fine dining in een ongedwongen sfeer. Niks meer aan doen. 

8. Anglais Athens

Anglais is het o-zo fijne walhalla voor een gezellige avond met een práchtig uitzicht. Hier kun jij na je werk in Athene terecht voor diner & drankjes. Geloof ons, zet dit absoluut op je ‘must-see’ lijstje. Verrassend lekker. Do we need to say more? Get ready for een geweldige avond!

We hopen dat je een onvergetelijke tijd gaat hebben wanneer jij de uitdaging aan gaat door te werken in Athene! Ben jij al bij één van deze restaurant geweest of ken je nog andere leuke food hotspots in Athene? Laat het dan vooral in de reacties weten en vertel ons welke restaurants hier absoluut nog tussen moeten staan. Thank you!


Wat vind je van deze blog?

athene griekenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in