Zeker weten?

Vrije tijd Travel inspiration

De leukste Spotify afspeellijsten voor de ultieme reisvibes!

Laatste update: 2 augustus 2022  ◦  4 januari 2021 door Foto van Maaike Maaike  ◦  8717 keer bekeken  ◦  5 minutes leestijd
Werken in het buitenland

Zijn Spotify en jij in deze quarantaine tijden ook ‘onafscheidelijk’ geworden? En maken jouw afspeellijsten ook vele overuren (inclusief een mobiel die meerdere keren per dag aan de lader kan)? Voor iedereen die zijn eigen afspeellijsten nu al 10.000 keer te vaak heeft geluisterd en het liedje 17 miljoen mensen nu wel kan dromen: Geen paniek, Grenzelooswerk is to the rescue!

5 Trustpilot-sterren Review van

Top service!!!

Top service!!! Ben enorm goed en snel geholpen :D ..lees meer

19 oktober 2020

Speciaal voor jou hebben we de 12 leukste Spotify afspeellijsten uitgezocht die je gelijk de ultieme travel feeling geven. Want ondanks dat we nu niet naar het buitenland kunnen, kunnen we het buitenland wel nog naar ons brengen. En zodra we straks weer kunnen gaan reizen en wonen en werken in het buitenland, kun jij gelijk deze heerlijke reis afspeellijsten gebruiken! Enjoy and let it remind you of jouw eigen travel stories!

1. Nikki Beach

Whoah! We're going to Ibiza...‘Ontsnap’ even het regenachtige Nederland en ga mee naar Nikki Beach op het prachtige eiland Ibiza. Bij deze beach club draait het om zien en gezien worden. Het is dan ook de place to be voor de high class people (money money money, must be funny). Breng, zodra het weer mogelijk is om te gaan wonen en werken in Spanje, zeker een bezoekje aan deze beach club (vergeet alleen je portemonnee niet). Of geniet gewoon van de chille vibes van deze afspeellijst en krijg het ultieme Ibiza-gevoel. Dit is de ideale afspeellijst voor beach & summer feelings!

 2. Songs to Sing in the Car

Oke, wij moet toegeven: zodra wij op reis gaan en in de auto zitten hebben we plotseling al het zelfvertrouwen gevonden om keihard met de muziek mee te zingen zonder schaamte, lucht gitaarsolo’s te geven aan de medeweggebruikers en soms heel bescheiden zacht mee neuriën. Who’s with us? Speciaal voor iedereen, die net als ons ervan houden tijdens het rijden keihard mee te zingen, is er de ‘Songs to sing in the car’ afspeellijst. Sing along and enjoy the drive... 

3. Australian backpackers

Onder het motto van ‘Oldies but Goldies’, hier de Australian backpackers afspeellijst. Geniet van de grootste hits uit de 70s, 80s en 90s. De ideale afspeellijst voor als jij, zodra het natuurlijk weer kan, gaat backpacken! Maar deze afspeellijst is er natuurlijk ook voor wanneer je gaat werken in het buitenland, de heerlijke zomeravonden in de tuin of gewoon voor lekker thuis. 

4. Route du Soleil

Vive la France! Droom jij alweer van die fijne vakantie in het mooie Frankrijk? Of heb je altijd al eens willen werken en wonen in Frankrijk? Met liedjes als Ella Elle L'a, Formidable en Non je ne regrette rien, kom jij sowieso in de Franse sferen. Geniet ervan want la vie est belle!

5. De wegdroom lijst

De naam zegt het al, droom weg naar jouw favoriete reisherinneringen bij het luisteren van deze afspeellijst. Als echte ‘traveljunkies’ heeft 3 op reis deze fijne afspeellijst samengesteld. Zoals ze zelf al zeggen ‘’het maakt jouw (toekomstige) reis of ervaring met werken in het buitenland, net nóg een tikkeltje mooier''. Pak je oude foto’s erbij, druk op play en droom even weg… 

6. Hiking Songs of The Great Outdoors

Nu we een tijdje niet naar de sportschool kunnen en aan huis gekluisterd zijn, is het fijn om af en toe een stukje te gaan lopen (je stappenteller zal trots op je zijn). Het is dan natuurlijk wel zo fijn als je ondertussen kunt luisteren naar een chille afspeellijst. Hiking Songs of The Great Outdoors is de perfecte afspeellijst voor hiking of een wandeling door de bergen! Zie jij jezelf wel werken en wonen in Oostenrijk? Of wat dacht je van werken in het mooie Zwitserland? Vergeet dan niet deze afspeellijst! 

7. Barcelona Layover

Holaaaa, houd jij van die typische Spaanse deuntjes? Of wil je alvast wat Spaanse muziek cultuur opsnuiven omdat jij wilt gaan werken in Spanje? Dit is de ideale afspeellijst! Laat de innerlijke flamenco danser (je weet wel die typische Spaanse dans) in je naar boven komen en ‘genietos’ maar!

8. Woonkameroen

Ja ja, je leest het goed woon - Kameroen. Met deze afspeellijst is Afrika opeens heel dichtbij. Drink thuis een drankje (of twee), dans en geniet van de zon met deze Latin & Salsa afspeellijst!

9. Chillin’ on a dirt road

Voor iedereen die eens wat anders wil, deze country afspeellijst is een hele chille optie. Smaken verschillen, but we likeee it! Deze afspeellijst heeft hele fijne nummers voor iedereen die even klaar is van het lange reizen, maar is ook heerlijk om gewoon thuis te luisteren!

10. NYC strong

Concrete jungle where dreams are made of… voor iedereen die al eens in New York is geweest of er nog heen wil, is dit dé afspeellijst. Geniet and feel the energy of the city that never sleeps! Met nummers van Alicia Keys en Frank Sinatra moet dat helemaal goed komen!

11. Happy Campers

Voor alle kampeer liefhebbers onder ons, dit is de ultieme afspeellijst! Gepruts met het opzetten van de tent, een barbecue met zonsondergang en genieten van de vrijheid. Komt het je bekend voor? Geniet dan van deze feel good music en denk terug aan al je mooie avonturen!

12. Summer 2020

Onze persoonlijke favoriet! Breng de zomer alvast in huis met deze trending afspeellijst! De chille Deep House, EDM Hits & Lounge muziek geven jou de ultieme tropische vakantie feeling!

All you need is music… Laten we hopen dat we weer snel deze te gekke afspeellijsten kunnen luisteren wanneer we reizen en werken in het buitenland. Heb jij nog leuke travel afspeellijsten die hier niet tussen staan, maar wij wel écht moeten luisteren? Laat het ons dan weten in de reacties! Thank You, grazie, obrigada...


Wat vind je van deze blog?

reizen

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in