Zeker weten?

Vrije tijd Hotspots

De meest Instagram-waardige plekken in Italië

Laatste update: 3 augustus 2022  ◦  4 maart 2020 door Foto van Maaike Maaike  ◦  3 minutes leestijd
Werken in het buitenland

Ciao Italia, het land van pasta’s, héérlijke pizza’s en natuurlijk (heel veel) wijn. Maar ook het land dat absoluut niet uit je feed on the gram mag ontbreken. Ben jij een echte social media liefhebber en droom jij altijd weg bij de foto’s op Instagram van Juultje Tieleman, Queen of jetlags en Monica Geuze? Dan is deze lijst een absolute ‘must-do’ tijdens jouw periode werken en wonen in het buitenland. Wij geven je eerste hulp bij de meest Instagram waardige hotspots in Italy. Komt ie!

5 Trustpilot-sterren Review van

Mijn droom komt uit!

Linda heeft mij onwijs goed geholpen met de weg naar mijn droom in Griekenland! 1 dag na mijn sollicitatie werd ik al gebeld en sindsdien is alles lekker gaan rollen.. En nu, vandaag de dag heb ik te horen gekregen dat ik ben aangenomen!! Dit is echt mijn droom en dit had ik echt niet waar kunnen maken zonder de ondersteuning van Linda en het geweldige Grenzelooswerk!! Geweldig!! 🇬🇷❤❤❤ ..lees meer

23 februari 2021

Positano

Positano is hot & happening. Voor een klassieke, zoals Bas Smit zou zeggen, 

influencers foto ga je tijdens je periode werken in het buitenland naar het insta-famous dorpje Positano. Dit stadje ligt aan de Amalfikust in Italië en lijkt wel een kleurenpallet tussen de bergen. Dat het stadje bekend is onder de social media liefhebbers is wel duidelijk met ruim 1.7 miljoen hashtags. 

Duomo di Milano

Deze hotspot is de echte ‘eyecatcher’ van Milaan en is de ideale achtergrond voor jouw Instagram foto. Tip: je kunt ook een entree pas kopen zodat je de mooiste foto’s vanaf het dak kunt maken. Kortom: de place to visit tijdens je periode wonen en werken in Italië!

Toscane

Werken in Italië en een tripje naar Toscane op de reisplanning staan? Dan is hier één van mijn persoonlijke favorieten, Toscane. Enjoy de prachtige heuvels en de heerlijke vino. Deze regio is zeker een visit en Instagram foto waard! 

Capri

Het trendy jetset eiland Capri is zeker niet weg te denken uit onze lijst voor Instagram places to visit als je gaat werken in Italië. Over een look-a-like van Ibiza gesproken… Whoah! We’re going to Ibiza, oh nee wacht Capri! Luxe clubs, de vetste restaurants en met de rotsen en het blauwe water de perfecte plek voor een pretty picture! Kleine tip: Vooral een kiekje van de zonsondergang is hier een very Instagrammable moment.

San fruttuoso

Tegen dit azuurblauwe water kan toch niemand nee zeggen? San Fruttuoso is like a fairytale; kleine schattige huisjes, barretjes en kleurige vissersbootjes. Er kan hier genoeg Instagram materiaal worden geschoten en daarnaast kun je heerlijk met je voeten in het zand genieten van het prachtige uitzicht (en dan bedoelen we ECHT prachtig). 

Santa Maddalena in Casies Vallalta

Misschien niet het eerste waar je aan denk bij la bella italia, maar het land bestaat voor driekwart uit bergen. Voor een unieke foto tijdens jouw periode wonen en werken in Italië ga je naar Santa Maddalena in Casies Vallalta. Hier heb je een práchtig jaw dropping view op de indrukwekkende bergen. Samengevat, prima foto voor the gram!

Lago Di Braies

In de categorie, een video zegt meer dan 1000 foto’s, enjoyyy deze video van Lago Di Braies het mooiste meer van Italië. En oh ja, het is de ideale plek om op je bucketlist te zetten tijdens werken in Italië en een paar Instagram kiekjes te maken, afvinken maar! Tip: wees er vroeg bij want je bent (helaas) niet de enige met dit goede idee. 

Rome

De stad van het colosseum, het Forum Romanum en de meest finger licking good pizza’s. Maar what about de schattige straatjes met de rode vespa’s, de ideale plek voor de perfecte ‘la vita Italiana’ (het Italiaanse leven) Instagram post! 

Venetië

Last but definitely not least’, Venetië. De place to be voor stelletjes en goals Instagram posts. De talloze gondels, bruggetjes en gekleurde huizen zijn de ideale background voor jouw nieuwe foto. 

Natuurlijk zijn er nog veel meer Instagram waardige hotspots in la bella Italia die je kunt bezoeken tijdens jouw periode van wonen en werken in het buitenland. Laat daarom vooral in de reacties weten welke Instagram hotspots volgens jou absoluut nog in deze lijst moeten. Of stuur een foto van jouw onwijs gave Instagram kiekje in Italië, we zijn benieuwd!


Wat vind je van deze blog?

Italië

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in