Mijn avontuur in het schitterende Barcelona!

13 augustus 2018 door
Foto van Marjolein Elizen
Marjolein Elizen  ◦  3069 keer bekeken
Marjolein op de fiets in Barcelona

Net als Marjolein werken in Barcelona of een andere mooie bestemming? Lees snel verder, raak net zo enthousiast als Marjolein en pak je kans om te gaan werken in het buitenland!

Altijd op zoek naar een nieuw avontuur en zoveel mogelijk van de wereld zien. That’s me!

Ik woon nu sinds mei in Barcelona en heb het onwijs naar mijn zin. Er is zoveel te doen wanneer je gaat werken in Barcelona, de stranden, het eten en de mensen zijn geweldig! Ik ben hiervoor wezen werken op Curaçao en ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik was nog geen twee weken terug in Nederland of ik zat alweer in het vliegtuig naar Spanje om te gaan werken in Barcelona!

Ik vond via Grenzelooswerk de vacature van Customer Service Agent bij Airbnb in Barcelona. Ik heb meteen gereageerd via de website van Grenzelooswerk. Hun recruiter Britta heeft mij vervolgens geholpen met het hele sollicitatieproces. De communicatie ging super snel! Binnen no time kon ik weer gaan werken in het buitenland.

De Sagrada Família
De Sagrada Família

Ik ben heel blij en dankbaar dat ik hier ben en hoop nog een lange tijd te blijven. De sfeer op werk is super gezellig en ik heb al zoveel nieuwe mensen leren kennen. Ik kan iedereen aanraden om te gaan werken in het buitenland. Stap uit je comfort zone en pak het vliegtuig!

Ik kan me voorstellen dat je hier misschien wat vragen over hebt, dit had ik in het begin ook. Het is daarom fijn om gebruik te maken van Grenzelooswerk. Zij hebben veel kennis in huis en bij interesse kunnen zij mij met jou in contact brengen. Wie weet tot in Barcelona! :-)

Zonnige Barcelona
Plein in Barcelona
Prachtige zonsondergang op het stand van Barcelona

Gerelateerde vacatures