Wonen en werken in Portugal? Ik zeg doen!

16 juli 2018 door
Foto van Manon Wenning
Manon Wenning  ◦  1906 keer bekeken
Vrouw in Lissabon

Ik zat binnen 3 weken in het vliegtuig naar Lissabon. En wat is het hier mooi!

Ik liep al een tijd rond met het idee om te gaan werken in het buitenland. Wat me aansprak? Het avontuur om te vertrekken naar een ander land. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik dacht, als ik het nu niet doe, dan krijg ik later spijt. Ik heb dan ook in mei 2018 de knoop doorgehakt en gesolliciteerd via de website van Grenzelooswerk. Sinds dat moment is alles in een stroomversnelling geraakt. Ik weet nog dat ik solliciteerde op een vrijdag en maandag al gebeld werd. Hoe snel dat ging vanaf dat moment? Behoorlijk snel! Binnen drie weken zat ik in het vliegtuig naar het zonnige Lissabon.

Lissabon in verschillende foto's

En wat is het hier fantastisch! Het is hier zo mooi. Van de traditionele gele trammetjes tot de prachtige binnenstad. En vergeet het bruisende leven niet in Lissabon. Er is hier echt meer dan genoeg te doen en te zien. Loop jij met de gedachte rond om te gaan werken in Lissabon? Ik zeg doen! Je laat misschien veel achter, maar je krijgt er ook ontzettend veel voor terug. Je leert nieuwe mensen kennen, ontdekt een andere cultuur en doet waardevolle werkervaring op waar je de rest van je leven wat aan hebt. Ik heb dan ook totaal geen spijt van mijn keuze om te gaan werken in Portugal.

Ik kan me voorstellen dat je nog vragen hebt over het werken in het buitenland, die had ik ook! Gelukkig staat Grenzelooswerk altijd klaar om je te begeleiden in het proces. Wil je mij graag wat vragen? Geen probleem, stel ze vooral! En wie weet, misschien zien we elkaar in het prachtige Lissabon!

Park nabij Lissabon met een prachtig gebouw

Gerelateerde vacatures