Alleen op avontuur in de Verenigde Staten!

17 mei 2018 door
Foto van Renes Bardoel
Renes Bardoel  ◦  2102 keer bekeken

Eerst vond ik alles heel spannend en nu boek ik mijn eigen vluchten en ga ik op pad helemaal alleen.

Hi (toekomstig) avonturier!

Ongeveer een jaar geleden zat ik rond te kijken op Facebook toen ik een interessant vacature tegenkwam als ‘Au pair in Amerika’. Ik kon er gewoon niet omheen. Ik bedoel, wie wil er nou niet gaan werken in Amerika?! Ik klikte meteen op de link en werd verliefd!

Ik had er al eerder van gehoord maar ik was er nooit zo mee bezig omdat ik midden in mijn studie zat, toch voelde ik me al minder prettig op school omdat ik veel liever aan het werk was. Ik heb mijn diploma recreatie & toerisme afgemaakt en ben daarna hogerop gegaan. Dat beviel me na een jaar toch iets minder. Ik ben daarom gestopt en meteen voor deze vacature in Amerika gegaan! Werken in de Verenigde Staten als Au Pair, hoe gaaf is dat! Vier maanden later zat ik in het vliegtuig. Doei pap, mam, vrienden en familie. Ik ga op avontuur!
Nu ben ik inmiddels al 8 maanden aan het werk in de Verenigde Staten. Of ik ook maar een seconde spijt heb gehad? Absoluut niet! Het is echt een heel avontuur dat werken in de Verenigde Staten. De mensen zijn bijvoorbeeld heel anders. In het begin moet je daar even aan wennen. Maar geloof mij, het wordt met de dag leuker en leuker! Daarnaast leer je ook veel wanneer je gaat werken in het buitenland. Je wordt verstandig en krijgt te maken met veel verantwoordelijkheid. Goed voor je persoonlijke ontwikkeling!
Ik spreek vloeiend Engels want je doet niets anders! Enorm fijn en het gaat allemaal vanzelf. Als je gaat werken in het buitenland als Au Pair, moet je natuurlijk wel van kinderen houden. Je zorgt namelijk zo’n 45 uur per week voor ze. Een ander voordeel van werken in de Verenigde Staten? Je hebt zoveel te ontdekken! Ik ben al op veel verschillende plekken geweest en kom net terug van een relaxte week in Mexico! Je hebt genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen en het heerlijke Amerika te verkennen. Je wordt zo volwassen hiervan! Je doet het maar even in je eentje!! Eerst vond ik alles heel spannend en nu boek ik mijn eigen vluchten en ga ik op pad helemaal alleen. Mijn volgende bestemming is Los Angeles!
Als ik terugkom in oktober 2018 wil ik graag weer verder in het buitenland, ik weet het nu zeker, werken in het buitenland is echt iets voor mij!
Groetjes,
Renes

Gerelateerde vacatures