Vrienden voor het leven

10 augustus 2016 door
Vera Verbruggen  ◦  2989 keer bekeken

Ik wist van te voren ook niet waar ik aan begon, maar ik kan nu wel zeggen: dit had ik voor geen goud willen missen!

Ik ben Vera uit Amsterdam, 18 jaar en net een weekje terug uit het ó zo mooie Spanje. Afgelopen maand heb ik gewerkt als propper voor discotheek Bumper's in Lloret de Mar.
Het klonk allemaal al zo mooi: zon, zee en strand gecombineerd met werken in het buitenland. Ik bedoel wie wil dat nou niet?! Maar het was nog zo veel meer dan dat. Zo ontzetten veel mooie, leuke en grappige herinneringen gemaakt, teveel om op te noemen. Most of all heb ik super veel mensen ontmoet en leren kennen. Tijdens dit buitenlandse avontuur heb ik vrienden voor het leven gemaakt.
Ik raad iedereen die nog twijfelt aan om het gewoon te doen. Vakantiewerk in het buitenland is een avontuur om nooit te vergeten. Ik wist van te voren ook niet waar ik aan begon, maar ik kan nu wel zeggen: dit had ik voor geen goud willen missen! Afgelopen maand was een maand om nooit meer te vergeten.