Bij twijfel? Altijd doen!

12 september 2016 door
Foto van Linde Belt
Linde Belt  ◦  3873 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd

Het werk in het buitenland was een ervaring om nooit te vergeten, en ook alle leuke mensen die ik heb leren kennen vergeet ik nooit meer!

Achter de bar werken bij de vetste club op Mallorca, iedere avond een feestje bouwen, chillen met bekende artiesten, shotjes drinken met gezellige vakantiegangers, overdag uitbrakken in de Spaanse zon, overdag een feestje met het personeel, ’s avonds uit eten met de Shooters crew en je weer klaar maken voor de volgende knal avond!
Ik heb dit alles afgelopen zomer mee mogen maken en wauw, wat heb ik genoten! Het werken in het buitenland was een ervaring om nooit te vergeten, en ook alle leuke mensen die ik heb leren kennen vergeet ik nooit meer!
In het dagelijks leven ben ik druk bezig met mijn studie en zit ik meestal om 8:00 met mijn schoolboeken en m’n bakje koffie in de trein onderweg naar Leiden. Nu mocht ik mijn ritme een keer omdraaien: Afterparty’s op het strand om 8:00 en iedere ochtend weer een hoop gekkigheid en gezelligheid!
Zou ik het mensen aanraden om vakantiewerk in het buitenland te doen? Bij twijfel? Altijd doen! Het is wel keihard werken dus daar moet je tegen kunnen. Als barmedewerker moet je iedere avond 100% geven en je enthousiasme over brengen op de vakantiegangers, zodat als jij de volgende dag over de boulevard loopt, er ‘SHOOTERS CHICKIEEE’ naar je wordt geroepen. Dat is een goed teken en dit betekent dat mensen weer terug komen voor dat ene lekkere shotje van jou.
Volgend jaar weer? Als ik er tijd voor heb en mijn relatiestatus het toelaat, dan wil ik zeker terug naar Shooters volgend jaar! Een ervaring om nooit meer te vergeten.

Spanje Uitgaansleven

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures