Mensen kwamen speciaal voor mij terug✌

14 februari 2017 door
Foto van Vince Boontjes
Vince Boontjes  ◦  2085 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd

"Door vakantiewerk in het buitenland heb ik veel dingen geleerd en ik kan het aan iedereen aanraden!"

Toen ik vorig jaar in de zomer van 2016 naar Lloret de Mar vloog met 9 andere collega's, die ik nauwelijks kende, wist ik niet wat ik moest verwachten van de komende 4 weken. Ik was best een beetje zenuwachtig wat achteraf helemaal niet nodig was. Na de eerste paar dagen had ik al het gevoel dat ik mijn nieuwe collega's al een hele lange tijd kende en dat was top! Ik heb onder meer van dit buitenlandse avontuur geleerd dat werken in het buitenland je binnen een korte tijd een stuk dichter bij elkaar brengt.
Het werken was erg leuk, je probeerde er elke avond weer een groot feest van te maken samen met iedereen. Vanachter de bar of flessen in de VIP/shots verkopen je deed altijd je best. Als dan de volgende dag mensen speciaal voor jou weer terug kwamen was dat echt een top gevoel en dat maakte het werk nog aangenamer.
Deze zomer heb ik zoveel nieuwe mensen leren kennen die ik nu nog steeds dagelijks spreek. Alle gemaakte vriendschappen maakte de zomer alleen maar beter en daardoor wou ik toen het uiteindelijk afgelopen was ook helemaal niet naar huis toe..
Door in het buitenland te werken heb ik veel dingen geleerd zoals het makkelijker op mensen afstappen om een praatje te maken, producten verkopen als tickets en VIP in de club maar ook huishoudelijke dingen zoals de was doen en koken van allerlei nieuwe gerechten voor mijn collega's. Eigenlijk allemaal dingen waar ik nu in het dagelijks leven en op me werk nog steeds erg veel aan heb! Ik zou het aan iedereen aanraden om op zijn minst één zomer te gaan werken in het buitenland omdat het gewoonweg een geweldige levenservaring is!
Vamos Bumper's 2017!
Vince

Barman Uitgaansleven Spanje

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures