Op blote voeten en zonder shirt tickets verkopen 🏖

26 maart 2016 door
Foto van Tom Kroes
Tom Kroes  ◦  2614 keer bekeken  ◦  1 minuut leestijd

Ik zou iedereen aanraden om minimaal één zomer in het buitenland te gaan werken!

Afgelopen zomer zochten mijn vrienden en ik een manier hoe we langer in het buitenland konden verblijven. Na wat research gedaan te hebben wilden wij graag een zomervakantie lang tickets verkopen op Mallorca.
Hier aangekomen in de zomervakantie waren wij eigenlijk al direct verbluft over het fantastische het uitzicht was. Er werd ons direct vertelt dat wij elke dag op het strand werkten, dus elke dag van dit uitzicht mochten genieten; geweldig! Op onze blote voeten en zonder shirt verkochten we overdag tickets, genieten. En daarnaast kun je ook nog je eigen succes bepalen. Je krijgt namelijk per ticket die je verkoopt een bonus.
In de avond stonden we op de boulevard met een drankje gezellig te chillen met voorbijgangers. Verkocht je geen tickets, dan had je in ieder geval een leuk gesprek met alle vakantiegangers!
Na elke werkdag kwamen wij samen in een caféetje om ons geld te tellen en ons salaris te innen.
Omdat we hier bij elkaar kwamen, hierna gingen we vaak met zijn alle op stap. En natuurlijk samen uit samen thuis. De volgende werkdag lekker samen met elkaar brak zijn en elkaar erdoor heen slepen om er zo weer een mooie dag van te maken en weer een onvergetelijke nacht tegemoet te gaan.
Ik zou iedereen aanraden om minimaal één zomer in het buitenland te gaan werken!

Ticketverkoper Spanje Uitgaansleven

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures