Ik ontdekte mijn ware 'IK'

24 september 2015 door
Foto van Niels Keppens
Niels Keppens  ◦  2768 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd

Ik solliciteerde en nog geen 5 dagen later was ik al in Italië. Ik kon niet anders dan mijn spullen pakken en gaan!

Graag zou ik mijn belevenis met jullie willen delen die ik heb opgedaan in Italië afgelopen zomer tijdens mijn vakantiewerk in het buitenland.
Hoe ben ik erbij gekomen om als entertainer aan de slag te gaan in het buitenland? Heel simpel. Ik reis graag, hou van het proeven van verschillende culturen, leg graag contacten en ga graag een uitdaging aan.
Ik had geen idee wat me precies te wachten stond al had ik min of meer een bepaald beeld van wat het werk als entertainer inhield.
Het gebeurde ook immens snel! Wetende dat ik solliciteerde en nog geen 5 dagen later al in Italië was. Ik kon dan ook niet anders dan mijn spullen pakken en gaan, er was geen tijd om iets voor te bereiden. Ik wist dat ik sport entertainer zou worden op Camping Butterfly in het dorpje Peschiera in Italië gelegen aan het Gardameer.
Als sport animator heb je wel een ruimer takenpakket dan alleen bepaalde sportactiviteiten vervullen.
Zo moest je meehelpen met de mini club, dansen, musicals shows & andere activiteiten.
Ik maakte mij in begin wel zorgen aangezien ik met dansen en acteren geen ervaring had. Door gewoon te proberen en er vol voor te gaan ontdekte ik mijn ware ‘IK’. Je ontplooid jezelf tot wie je echt bent.
Men zou mij hiervoor nooit beschrijven als de persoon die ik nu ben maar eerder een gesloten persoon.
Het vakantiewerk in het buitenland wat ik heb gedaan als entertainer is het geen waar ik het meest trots op ben. Ik heb het toch gedaan ook al lag het ver buiten mijn comfort zone in het begin.. Om deel uit te maken van mensen hun vakantie en samen een mooie tijd te beleven is onbetaalbaar voor mij geweest net als het creëren van alle fijne herinneringen.
Het is hard werken, je klokt vele uren en maakt lange dagen maar als je dan de kinderen ziet met zoveel energie die zich helemaal vermaken en de ouders je complimenten geven. Dan weet je dat je je job goed doet en de mensen genieten van hun vakantie, en dat was mijn drijfkracht.
Kortom voor mij was het een onvergetelijk avontuur waarbij ik enorm heb genoten om deel uit te maken van mensen hun vakantie. Verder heb ik geleerd hard te werken en vele uren te maken maar dit deed ik maar al te graag. Ik zou iedereen het aanraden om vakantiewerk in het buitenland te gaan doen!

Entertainer Italië Animatie

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures