De laatste 5 weken vlogen als een speer voorbij!

3 oktober 2016 door
Foto van Heaven Been
Heaven Been  ◦  2704 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd

Time flies when you’re having fun!

Mijn naam is Heaven, ik ben 20 jaar en kom uit Arnhem. Ik heb het geluk gehad dat ik al meerdere malen mocht werken in het buitenland. Het zou mijn 4e jaar in Lloret de Mar worden, waarvan ik 2 keer heb mogen genieten als een 'vakantieganger'. Toen ik op vakantie was in Lloret de Mar, heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad. Daarom heb ik besloten dat ik ook wilde werken in het buitenland. De keuze Lloret de Mar was daarna snel gemaakt. Wat een mooie plek!
Dit jaar had ik er voor gekozen om bij Bumper's aan de slag te gaan. Het leek mij de perfecte combinatie: zon, zee, strand en feesten in combinatie met werken! Beter kun je het niet treffen. Zelf kende ik Bumper's al wel, aangezien ik er 2 jaar op rij was geweest, een te gekke plek om te werken! Nederlands personeel, Nederlandse artiesten en Nederlandse gasten! Het was één grote gezellige boel. Ik werkte hoofdzakelijk als propper/barmedewerker. Mijn taak was om de gasten te vermaken, en dat vond ik erg leuk om te doen.
Ik ben 2 weken eerder begonnen met werken, omdat ik op deze manier langer in het mooie Spanje kon zijn. Dit betekende dat ik in totaal 6 weken van huis was, Na één week dacht ik even 'shit' ik moet er nog 5, dit gaat pittig worden. Maar door alle leuke en lieve mensen, het leuke werk en het mooie klimaat vlogen ook de laatste 5 weken als een speer voorbij. Time flies when you’re having fun! Ik had het voor geen goud willen missen en zou het zeker weer over doen! Werken in het buitenland is werkelijk een ervaring om nooit meer te vergeten!

Barmedewerker Spanje Uitgaansleven

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures