"One Happy Island" 🏝

12 oktober 2015 door
Foto van Tom Bekkering
Tom Bekkering  ◦  2670 keer bekeken  ◦  1 minuut leestijd

Je leert jezelf ook goed kennen als je “comfort zone” aan de andere kant van de wereld is

Wat gaat de tijd toch snel als je een buitenlandse stage doet. Ik zit nu in mijn laatste stageweek en het lijkt als de dag van gister dat ik uit het vliegtuig stapte en voelde dat die lange broek zo snel mogelijk uit moest. Voordat ik aan dit avontuur begon had ik mijn twijfels over Aruba. Elke dag tropisch weer en veel prachtige stranden, de bijnaam van Aruba is niets voor niets “One Happy Island”. Maar is dit wel geschikt voor een buitenlandse stage? Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je 5 maanden vakantie viert en uiteindelijk helemaal niets hebt geleerd.
Ik heb een toptijd gehad op Aruba. Doordeweeks hard aan het werk en ervaring opdoen. Elk weekend lekker vakantie vieren op het strand, op een catamaran, op een quad, in een Hummer of op een flyboard. Het kan allemaal op Aruba. Ik kan iedereen aanraden om te gaan stagelopen in het buitenland.
Niet alleen qua stage heb ik veel geleerd. Je leert jezelf ook goed kennen als je “comfort zone” aan de andere kant van de wereld is. Je groeit als persoon en dat maakt een buitenlandse stage van onschatbare waarde. En een laatste tip:
Neem genoeg geld mee!

Aruba Sport

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures