Ik kon het niet geloven 😃

24 februari 2016 door
Foto van Sanne Vrenken
Sanne Vrenken  ◦  3476 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd

Ik kreeg een uitnodiging om op 14 februari naar Utrecht te komen voor een sollicitatie gesprek. Een paar dagen later kreeg ik te horen dat ik was aangenomen.

Hey! Mijn naam is Sanne Vrenken, ik ben 17 jaar oud, ik volg de opleiding luchtvaartdienstverlening in Eindhoven, en zelf woon ik in Valkenswaard.
Afgelopen zomer ben ik met mijn 3 beste vriendinnen op vakantie geweest naar het zonnige Lloret de Mar. Samen met nog 3 andere vrienden waren we elke dag te vinden bij club Bumpers. Hier hebben wij de tijd van ons leven gehad. Er hing een goede sfeer, leuk personeel, een top locatie, je kon zowel binnen los gaan op de muziek maar ook lekker buiten chillen.
Een paar weken na deze top vakantie was ik erg geïnteresseerd in werken in het buitenland en het leek me super leuk om bij Bumpers te werken. Toen ik op Google ging zoeken kon ik nog niks vinden. Even later zag ik op de Facebook van Bumpers een vacature staan. Dit was mijn kans om te werken in het buitenland en ik ging meteen solliciteren.
Uiteindelijk kreeg ik een uitnodiging om op 14 februari naar Utrecht te komen voor een sollicitatie gesprek. Een paar dagen later kreeg ik te horen dat ik was aangenomen om te werken in het buitenland. In eerste instantie kon ik het niet geloven, maar toen het tot me door drong was ik zo ontzettend blij. Elke dag krijg ik steeds meer zin om te gaan.
Mij zul je op veel plekken tegenkomen.. achter de bar, als propper en in de bediening. Ik versterk het team in de maand augustus en ik kan niet wachten om samen met iedereen een top tijd tegemoet te gaan. Ik heb er super veel zin in, laat het maar snel augustus zijn!
Hope to see you in club Bumpers!!

Bar, propper Spanje Overig

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures