See you there!

9 maart 2016 door
Foto van Niels Timmerman
Niels Timmerman  ◦  3458 keer bekeken  ◦  1 minuut leestijd

"Werken bij discotheek Bumper's voor de tweede keer daar kon ik geen nee tegen zeggen!"

Ik ben Niels Timmerman, 21 jaar en kom uit Staphorst. Tot een jaar geleden wou ik altijd al eens in het buitenland werken. Het leek mij een unieke ervaring om eens op een feestbestemming te werken als Lloret de Mar. Veel verhalen gehoord van mensen die mij voorgingen.
Afgelopen zomer (2015) heb ik voor het eerst gewerkt bij discotheek Bumper's in Lloret de Mar, Spanje. Ondanks dat ik totaal geen horeca ervaring had ben ik via Grenzelooswerk toch aan een baan als propper gekomen. Het baantje wat me tot nu toe de zomer van mijn leven heeft gegeven. Overdag een praatje maken met alle mensen op het strand, 's avonds ze afzetten bij de club en na werktijd zelf genieten van de vele feestjes. De vele mensen waarmee je mee in contact komt en die je leert kennen zijn voor mij de rede om komende zomer weer aan de slag te gaan in het zonnige Lloret de Mar!
Werken in het buitenland zoals bij Bumper's Lloret de Mar is iets wat ik iedereen aanraad. Het samenwerken in een hecht team, de sfeer en gezelligheid met elkaar in de tijd dat je er verblijft is een mooiere ervaring dan zelf op vakantie gaan!
Komende zomer mag ik er weer tegenaan en ben ik weer dagelijks te vinden in de straten van Lloret de Mar om er wederom een onvergetelijke zomer van te maken!
See you there!

Propper Spanje Uitgaansleven

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account