Geweldig nieuws: Grenzelooswerk wordt Yobbers!
Lees meer!

Meet the Developer

2 juni 2020 door
Foto van Femke Brink
Femke Brink  ◦  1242 keer bekeken  ◦  3 minuten leestijd
Kennismaken met developer Bonne van Yobbers

Wij zijn gek op alles wat met het buitenland te maken heeft én trots op de buitenlandse avonturen die we al in onze pocket hebben. Maar hé, we zijn natuurlijk nooit klaar met de wereld ontdekken! Bij Grenzelooswerk bundelen we al onze persoonlijke ervaringen om andere avonturiers te inspireren en te helpen bij het realiseren van een eigen avontuur in het buitenland. Onze developer Bonne stapte een paar jaar geleden in het vliegtuig om te gaan werken in Engeland. In deze blog verteld hij over zijn ervaring met werken in het buitenland, persoonlijke travel insights en zijn werk als developer bij Grenzelooswerk!

Trustpilot 5 stars Review van Lisanne Dikkenberg

Topteam :)

Je word in alles geholpen, geen vraag is te gek en ze helpen je er volledig doorheen. Weer een stukje zelfverzekerheid erbij. ..lees meer

16 juli 2020

Wat is jouw ervaring met wonen in het buitenland en wat heb je toen gedaan?

Ik heb tijdens mijn studie een aantal maanden in Engeland gewoond, in een klein dorpje genaamd Billington, ten noorden van Manchester. Ik heb daar in een hotel gewerkt en veel verschillende dingen gedaan. Oorspronkelijk was ik aangenomen voor de front office, maar uiteindelijk heb op alle afdelingen meegeholpen, van event management, keuken en restaurant en zelfs wat accountancy in backoffice.

Wat vond je het allerleukst aan wonen in het buitenland?

De andere cultuur en mensen. Ondanks dat het maar anderhalf uur vliegen is, leven de mensen daar toch behoorlijk anders dan in Nederland. Vooral de pub als community hotspot vond ik heel erg gaaf om te ervaren. 

Wat heb je geleerd dankzij wonen en werken in het buitenland?

Zelfstandig en proactief zijn. Ik stapte alleen op het vliegtuig en je moet er zelf wat van maken. Ondanks dat ik in Nederland ook al op mezelf woonde, was dat in het buitenland toch net iets anders. Het duurt even voor je mensen om je heen hebt, maar dat zal niet gebeuren als je geen actie onderneemt!

Wat is je favoriete bestemming?

 Daar ben ik nog niet uit. Ik wil nog zoveel landen en steden bezoeken! Maar ik ben in 2018 naar Istanboel geweest en dat vond ik een erg indrukwekkende stad.

Bonne in Istanboel

Wat is het tofste activiteit dat je in het buitenland hebt gedaan?

Dat wordt een keuze tussen een off-road Segway trip op Lanzarote (Trust me, het is een stuk leuker dan het klinkt) en raften in Turkije. Maar het actieve van het raften vond ik dan toch iets toffer!

Wat is jouw leukste blooper in het buitenland?

Het noorden van Engeland heeft best wel veel streektaal. Ik werd heel raar aangekeken toen ik zei dat ik geen thee wilde maar wat eten want het was immers al tegen zessen. ‘Tea time’ betekent daar blijkbaar etenstijd 🤷‍♂️

Welk land staat nog op je bucketlist?

Eentje kiezen vind ik lastig, maar momenteel staat Noorwegen erg hoog op mijn lijstje. Ik ben best wel een sucker voor mooie natuuromgevingen dus de bossen en de fjorden lijken me heel mooi om eens te verkennen, misschien wel met een tentje en een kano. Daarnaast wil ik zeker weten nog eens het noorderlicht aanschouwen vanuit een glazen iglo van Lyngen North.

Wat vind je zo leuk aan jou werk als developer?

Het voelt als een overwinning als je na een tijdje stoeien met een bepaald probleem een mooie oplossing kan bedenken. Daarnaast voelt het schrijven van nette, efficiënte codes als het maken van een kunstwerk. Als het dan ook nog werkt is het mooi meegenomen! ;)

Wonen in Engeland

Hoe gebruik je jouw ervaringen in het buitenland in je dagelijks werk? 

Het werkt motiverend als je weet dat je iemand dezelfde kans kan bieden die jou persoonlijk veel heeft opgeleverd. Ik ben er van overtuigd dat iedereen er beter van wordt om tijdelijk in het buitenland te werken, dus zal ik tijdens mijn werk proberen om zoveel mogelijk mensen die kans te bieden.

Wat is jouw ‘gouden’ tip voor werken in het buitenland?

Weet wat je wilt en wees eerlijk. Als je je daarop focust en in het buitenland aan de slag gaat moet het helemaal goed komen!

Alles te weten komen over werken in Engeland? Lees het op onze website


Grenzelooswerk Engeland Werken in Engeland Werken in het buitenland Wonen in het buitenland Verenigd Koninkrijk

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures