Live Q&A event: werken in het buitenland | Corona editie

29 januari 2021 door
Foto van Femke Brink
Femke Brink  ◦  332 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd
Webinar werken in het buitenland

Je hebt al een tijdje het idee om te gaan werken in het buitenland. Je kan niet wachten om het avontuur te starten, maar tegelijkertijd spelen er allerlei vragen door je hoofd. Kan ik door covid-19 nog wel werken in het buitenland? Welke maatregelen passen werkgevers toe voor een veilige werksituatie? En hoe ziet het sollicitatieproces eruit? Brandende vragen die onze recruiters Lisa en Feya beantwoorden tijdens het (gratis!) online Q&A event: werken in buitenland op dinsdag 16 februari om 19:00 uur. Lees snel verder waarom jij dit event niet wilt missen.

Q&A Event: Werken in het buitenland | Corona editie

Het online Q&A event is hét moment om jouw avontuur in het buitenland te starten. In 30 minuten krijg jij alle ins en outs te weten over werken in het buitenland tijdens de coronacrisis en hoe wij jou ondersteunen bij het het vinden van een droombaan in het buitenland. Wie weet ga jij binnenkort wel wonen en werken in het populaire Lissabon, het prachtige Sofia of het bruisende Berlijn!

 

Ook vertellen onze recruiters Lisa en Feya je de details over het actuele vacatureaanbod. Welke projecten staan te springen om kandidaten zoals jij? En wat is belangrijk om te weten als je tijdens de coronacrisis gaat werken in het buitenland? Verder krijg je ook een goed beeld van het sollicitatieproces. Je weet precies wat je kunt verwachten, zodat jij jouw sollicitatie rockt. Tijdens het event krijg je de kans om via de chatfunctie live vragen te stellen. Is iets niet helemaal duidelijk? Of wil je graag nog iets weten? Just ask! Na het event weet jij alles over werken in het buitenland en ben je helemaal voorbereid op het avontuur.

 

Een aantal onderwerpen die aan bod komen: 

  • De voordelen van Grenzelooswerk;
  • De covid-19 situatie en werken in het buitenland;
  • Het actuele vacatureaanbod;
  • Het sollicitatieproces;
  • Belangrijke praktische zaken.

Hoe kan je deelnemen?

Kan je niet wachten om alles te weten te komen over werken in het buitenland? Op dinsdag 16 februari om 19:00 uur gaan we live op Facebook. Je hoeft je niet aan te melden, maar kan gewoon intunen als we live gaan. Super makkelijk! Zet de 16e dus alvast met kapitalen in je agenda, want dit live event wil je natuurlijk niet missen! 

Wil jij je ter voorbereiding op het event alvast oriënteren op het actuele vacatureaanbod? Bekijk snel alle vacatures in het buitenland en meld je alvast aan voor onze nieuwsbrief, zodat je jouw droombaan niet mist.


Coronavirus Corona COVID-19 Tips webinar event Werken in het buitenland Wonen in het buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures