Zeker weten?

Algemeen Latest news

Geweldig nieuws: Grenzelooswerk wordt Yobbers!

Laatste update: 1 augustus 2022  ◦  5 maart 2021 door Foto van Suzanne Suzanne  ◦  7745 keer bekeken  ◦  3 minutes leestijd
Grenzelooswerk wordt Yobbers!

Door jullie enthousiasme zijn we de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waar we als klein bedrijfje begonnen, vijf jaar geleden, zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot een organisatie die maandelijks honderden Nederlanders, Duitsers en Fransen helpt om hun droombaan in het buitenland te vinden. Dit heeft ons naar een volgende stap gebracht. Met trots kunnen wij jullie vertellen dat wij Grenzelooswerk, maar ook ons Duitse platform Yobbers, binnenkort doorgaan onder de naam Yobbers! Met deze naam willen wij een internationale community creëren zodat iedereen zich verbonden voelt en met volle overtuiging kan zeggen ‘ik ben een Yobber!’. Wat er voor jou verandert? Helemaal niets, behalve een boel voordelen! Benieuwd welke? Lees dan snel verder!

Omdat wij graag dit geweldige nieuws met jou willen vieren, hebben wij een heel leuk cadeau voor je: wanneer jij solliciteert tussen 28 april en 5 mei 2021 naar een vaste baan bij Yobbers, dan ontvang je van ons 250 EUR bonus zodra je succesvol gestart bent bij je nieuwe baan in het buitenland!* 🎉🎉  Je bent nu vast en zeker nieuwsgierig geworden naar ons aanbod. Bekijk daarom snel al onze vaste banen vacatures en solliciteer! 

Grenzelooswerk is nu Yobbers!

Het ontstaan van Yobbers!

De naam Yobbers komt niet zomaar uit de lucht vallen! In 2015 lanceerden wij onze Nederlandse platform Grenzelooswerk met de daarbijbehorende missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om de wereld te ontdekken. Kort daarna startten we met ons eigen recruitment platform Dutch Employees. Nog geen twee jaar later gingen wij zelf de grens over en lanceerden wij onze Duitse platform Yobbers. Omdat we ook Duitsers gingen helpen aan hun droombaan in het buitenland paste de naam Dutch Employees niet meer en besloten wij toen al om onze recruitment platform te veranderen naar Yobbers. Afgelopen jaar hebben wij ons Franse platform Yobbers gelanceerd! Door de lancering van een Frans platform hebben wij al stappen gezet richting een internationale community, maar een goed begin is maar de helft. Met drie succesvolle platforms is het onze nieuwe ambitie om de rest van Europa te veroveren. Door verder te gaan onder onze nieuwe naam willen wij met Yobbers ons in de toekomst richten op nog meer markten, nog meer internationale werkgevers bereiken en zoveel mogelijk nationaliteiten en culturen met elkaar verbinden!

Grenzelooswerk wordt Yobbers!

Grenzelooswerk wordt Yobbers! Wat betekent dit voor jou?

Door verder te gaan onder een nieuwe naam en dus voortaan naar buiten te treden met Yobbers, zullen wij veel krachtiger en sterker staan! Het is niet voor niets dat wij hebben gekozen voor een internationale naam. Hiermee wordt verwarring voor de buitenwereld weggenomen, internationale bedrijven zullen ons gemakkelijker kunnen vinden en hiermee zal het vacatureaanbod alleen nog maar groter worden!

 

En dit heeft zo zijn voordelen voor jou! Een groter vacatureaanbod betekent dat jij nog meer keus hebt in de landen waar jij wilt werken. Zo proberen wij voor iedereen zijn of haar droombestemming te kunnen toevoegen. Daarnaast kun je nog meer mensen ontmoeten van over de hele wereld! Zo zul je in contact komen met meerdere culturen en mensen met verschillende achtergronden! En last but not least.. je zult deel uitmaken van een internationale community bomvol wereldontdekkers! Daar wil jij toch bij horen?!

Yobbers helpt jou de wereld te ontdekken!

Kortom, eigenlijk verandert er niets voor jou, behalve dat de naam korter en krachtiger wordt en wij jou nog beter kunnen helpen in de toekomst. Iets wat wij met ons team met veel plezier blijven doen! Dus ben jij toe aan nieuwe avonturen en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan werken in het buitenland en heb de tijd van je leven! Wat wordt jouw volgende avontuur?

Grenzelooswerk wordt Yobbers!

*Voorwaarden:

  • Actie geldt alleen op sollicitaties van 28 april 2021 tot en met 5 mei 2021
  • Actie alleen geldig op vaste banen
  • Je ontvangt het geld direct op je rekening tijdens je eerste werkweek
  • In het geval van beëindiging van de nieuwe baan door de kandidaat binnen drie maanden na start, moet het bedrag van 250 EUR worden terugbetaald aan Yobbers

Wat vind je van deze blog?

yobbers

Reacties

Regine De Buysscher
Regine De Buysscher Ik ben Belgische en ik heb al gewerkt in Frankrijk en Duitsland dankzij jullie ... Grenzeloos werk of Yobbers ... jullie zijn TOPPERS. PS: ik hoop in de toekomst nog via jullie te kunnen werken.

Wil je een reactie plaatsen?

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in