Waarom via Grenzelooswerk aan de slag in het buitenland?

17 oktober 2018 door
Foto van Suzanne Meinsma
Suzanne Meinsma  ◦  2874 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd
Skyline van de wereld

Je loopt al een tijdje met het idee om te gaan werken in het buitenland! Je wilt investeren in je toekomst, je vindt het tijd voor iets nieuws, je bent net klaar met je studie of hebt een tussenjaar. Wat de reden ook mag zijn... jij bent toe aan een nieuw avontuur! Je begint met googelen en gaat op zoek naar bedrijven in het buitenland. Maar hoe begin je nou zoiets? Ga je sollicitatiebrieven sturen of ga je rondbellen? Zitten ze wel te wachten op Nederlandse werknemers? Soms is het vrijwel onmogelijk om een baan te vinden in het buitenland.

Wij nemen jou het werk uit handen

Jij kan deze klus overlaten aan Grenzelooswerk. Wij matchen jouw profiel met de buitenlandse werkgevers en nemen zo je werk uit handen. Wij begeleiden je stap voor stap bij het vinden van een baan in het buitenland. Bij ons vind je een overzicht aan vacatures voor werken in het buitenland. Niet alleen binnen Europa, maar ook ver daarbuiten! Er is voor ieder wat wils. Wij geven je een unieke levenservaring op een presenteerblaadje!

Wij bieden meer dan alleen vacatures in het buitenland

Naast het aanbieden van vacatures in het buitenland zorgen wij ervoor dat de werkgever je helpt bij het vinden van onderdak, met het openen van een bankrekening, bij het inschrijven van de gemeente waar je werkzaam bent en bij het eventueel aanvragen van een werkvisum. Wij denken vooruit aan de details die je vooraf moet regelen wanneer je gaat werken in het buitenland.

Inspiring people to discover the world

Je kunt op ons terugvallen

Wij zijn er altijd om op terug te vallen en staan voor je klaar. De lijntjes binnen Grenzelooswerk zijn kort en persoonlijk en wij fungeren als ‘’tussenpersoon’’. Wij schakelen snel tussen werknemer en werkgever en gaan voor jou in gesprek met de werkgever wanneer er iets recht gezet moet worden.

Wij hebben veel expertise in huis

Het team van Grenzelooswerk bestaat uit ervaren reizigers die ook in het buitenland hebben rondgereisd, gestudeerd ­of gewerkt. Wij hebben andere culturen ontdekt en hebben veel buitenlandse ervaring opgedaan. Dit maakt dat wij je alles kunnen vertellen over werken in het buitenland en dat wij je goed advies kunnen geven bij het maken van de juiste beslissingen. Wij geloven erin dat iedereen de kans moet krijgen om in het buitenland te werken. Wij helpen je hier heel graag bij!

Wij helpen iedereen persoonlijk

Door onze ervaringen weten wij wat we aanbieden en kunnen wij je voorzien van alle informatie omtrent de vacatures en de werkplek waar je terecht komt. Wij helpen je persoonlijk en begeleiden je door het hele proces heen om een baan te vinden in het buitenland.

Het team van Grenzelooswerk
Het team van Grenzelooswerk

Voordelen Grenzelooswerk Werken in het buitenland Buitenland

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures