Eva Carrièrezorg en Grenzelooswerk bundelen hun krachten!

14 mei 2020 door
Foto van Suzanne Meinsma
Suzanne Meinsma  ◦  443 keer bekeken  ◦  2 minuten leestijd
Eva Carrièrezorg en Grenzelooswerk bundelen hun krachten!

Wij van Grenzelooswerk willen graag in deze lastige tijd de zorg in Nederland een hart onder de riem te steken en ons steentje bijdragen. In deze tijd moeten wij elkaar helpen! Zoals we allemaal weten draait de zorg in Nederland in deze tijd overuren! Wij willen deze branche graag ‘ontzorgen’.

Onze missie is weliswaar mensen inspireren om de wereld te ontdekken, omdat wij vinden dat er niets leuker is om de wereld te ontdekken, je horizon verbreden en onvergetelijke ervaringen opdoen. Maar in een wereld waar reizen ons verbindt en mensen samenbrengt, is gezondheid het belangrijkste. Uiteindelijk gaat gezondheid boven alles!

Zorgprofessionals koppelen aan zorginstanties 

Juist daarom willen wij graag onze handen uitsteken voor Eva Carrièrezorg en slaan we onze handen ineen. Eva Carrièrezorg heeft als missie om de zorg in Nederland nog beter te maken, voor zowel de zorginstellingen als de zorg medewerkers. Hoe ze dat doen? Vanuit heel Nederland zorgen zij voor de perfecte ‘match’ tussen medewerkers en organisaties in de zorg.

Heb jij een warm hart voor de zorg, een boel ervaring en ben jij op zoek naar een avontuur in de zorg? Maar zit werken in het buitenland er momenteel niet in voor jou? Eva Carrièrezorg helpt je graag bij je zoektocht naar de perfecte baan. Voor je het weet zit je op een fijne plek waar jij je kunt blijven ontwikkelen! 

De vacatures van Eva

De mogelijkheden zijn enorm! Ga bijvoorbeeld aan de slag als Sociotherapeut waarbij je behandeling en begeleiding biedt aan patienten om ervoor te zorgen dat ze hun plek in de maatschappij weer terug vinden! Of ga aan de slag als Verzorgende IG. Waarbij je een fijne sfeer creëert voor dementerende patienten. Jij staat altijd je mannetje en weet precies hoe je met onvoorspelbare situaties om moet gaan. Daarnaast kun jij ook aan de slag als Verpleegkundige (mbo en hbo) GZ Psycholoog, Psychiater, Begeleider en Basis arts. En zo zijn er nog vele andere uitdagende functies! De zorg heeft je hartstikke hard nodig!

 

Ben jij iemand of ken jij iemand die geschikt is voor één van deze vacatures, neem gauw eens een kijkje op Eva Carrièrezorg, solliciteer direct via deze link of stuur de link door! 

Eva Carrièrezorg en Grenzelooswerk bundelen hun krachten!

gezondheidszorg

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meld je aan om een reactie te plaatsen.
Log in of maak een account

Gerelateerde vacatures